London Broil Braised In Stout Recipe

Stout öl tenderar denna ugnsbakade London-brödrosten. Du kommer att njuta av den rika, robusta sås som är smakad med lök , vitlök , timjan och en antydan till bacon .

Prova det här receptet med en utbenad nötköttschack grillad ersatt för London Broil. Det är lika bra.

Servera med potatismos , rovor, smördegudlar eller ris för en fylld måltid.

Obs: Såsen är rik men tunn - mer som en au jus . Om du föredrar det tjockare, kan du minska det genom kokning eller omrörning av en mögelstärkelse, blandad med vatten, uppvärmning tills det är förtjockat.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 275 F.
  2. Trim Londons broil av något fett och membran runt kanterna. Stänk köttet på båda sidor med halva saltet och peppar. Skaka köttet i majsstärkelse och klistra majsstärken i nötköttet.
  3. Stänk timjan över bacon och tryck fast i baconbitarna. Med en vass kniv skärs 6 sprit jämnt över köttet. Skjut 1 bit bacon och 1 vitlökskiva i varje kött i köttet.
  1. Smörj Londons broil på båda sidor i en lätt oljad tung nederländsk ugnspott eller ugnssäkert gryta. Ordna lökskivor ovanpå köttet.
  2. Kombinera laurbladen, stout öl, honung, rödvin vinäger och Worcestershire sås, omrörning för att kombinera. Häll blandningen över lökens topp. Stänk med kvarvarande salt och peppar. Placera ett lager av tung folie över krukans topp och täck noga med ett lock.
  3. Baka 3 timmar utan att peeking. När du är klar, ta bort från ugnen och låt vila i minst 15 minuter. Skär i skivor skuren mot kornet och placera på serveringsfat. Skydda med hälften av panjuven. Passa kvarvarande panjuice i en såsbåt vid bordet.
  4. Servera med potatismos, rovor, smördegudlar eller ris.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 460
Totalt fett 22 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 10 g
Kolesterol 133 mg
Natrium 369 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 1 g
Protein 44 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)