Köpguide för tyska livsmedelsprodukter

Specialiteter av den gamla världen

I Tyskland på 1990-talet fanns det en ensam brittisk varuhus på köpcentret där jag bodde. Ibland kunde jag hitta amerikanska ingredienser som bagged marshmallows och när jag såg min första burk av Pam matlagningsspray var jag väldigt upphetsad, även om det kostade 5 dollar sedan. När du är långt hemifrån kan något som är känt vara väldigt viktigt.

Det fungerar också tvärtom. Men nuförtiden med internet är det mycket lättare att hitta produkter som du behöver laga eller baka det vissa saker.

Vissa produkter är utbytbara med amerikanska produkter, vissa är inte. Även om jag försöker inkludera alternativ i receptet eller göra mat från början, är det trevligt att veta att du kan få det om du behöver det.

För att förnuftiga inköpsmöjligheterna för tyska produkter har jag skapat en numrerad lista över de vanligaste tyska specialiteterna som finns i USA. Flera butiker som säljer dessa artiklar på nätet skrivs nedan under det, med numren 1-16 inom parentes , som motsvarar maten de säljer, tillsammans med deras andra unika erbjudanden.

De vanligaste tyska specialiteterna finns i USA

Bayern Korv, i Wisconsin (säljer kategorier 1-15). Artiklar som kan vara unika för dem: Palmin (förkortning), färska Pretzels och frukost hårda rullar för att avsluta bakning, curry ketchup, Lindt Weihnachtsschokolade med koriander och kanel.

Globe Delicatessen baserad i Costa Mesa, Kalifornien, med en tegelsten-morteraffär (säljer 1-5, 12-16). De säljer också Kindereier (Barnens choklad och mjölkägg), olika konserverad sill och söt och varm ungersk paprika .

Tysk livsmedelsbutik i New York, NY (säljer 1-16). Särskilda fynd är Hanuta (hasselnötkakor, Mozartkugeln, Dominosteine ​​(Julkakor), Rollmops (Syltad sill).

Tyska Gourmet i Falls Church, Va., Har en tegelmagasinbutik (säljer 1-15). Specialiteter inkluderar chokladjulringar (för att dekorera julgran), svampbottnar (för frukttorter) och tyska tidskrifter.

Uppdatering: