Patron Ananas: Den enklaste Tequila Drinken du gör

Patron Ananas receptet är otroligt enkelt. Det visar på den goda kombinationen som är ananas och tequila och du behöver bara några vanliga ingredienser för att blanda upp det. När du inser underverk av denna mix kan du bygga på det och det finns mer tequila-ananas recept nedan för att komma igång på det äventyret.

Som du kan samla från dryckens namn, har den här Patron Tequila, vilket är en mycket trevlig tequila att blanda med frukt. Apelsinlikör och limejuice ingår i balans och bör vara häftklamrar i din bar . Du kan också överväga att lägga till ett par streck orange bitter för en fin finish.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll vätskorna över isen i highball eller gammaldags glas .
  2. Fyll med ananasjuice.
  3. Avsluta med en kalkpress.

(Recept från Patron Tequila )

Fler tips för att göra en stor patronananas

Blanco (eller silver) tequilas är ofta bäst med ananas. Detta gäller särskilt i mycket genomskinliga drycker som Patron Pineapple. Om du kommer att avvika från beskyddare, skulle jag rekommendera att hitta en blanco tequila av samma eller bättre kvalitet och det här är inte svårt att göra.

Apelsinlikör kan också släckas. Detta recept skrevs för att innehålla sprit av Spritdrycker Company och det är därför Citronge rekommenderas. Det är ett bra alternativ på apelsinlikörsmarknaden , men gärna använda Cointreau, en trippel sek eller din favorit apelsinlikör.

Köp små burkar med ananasjuice. Om du inte juicer färsk ananas eller serverar ananasdrycker på en fest, är det här det bästa sättet att garantera färsk juice. Ananas kommer ofta i burkar och det är nästan omöjligt att hålla färskt. Små burkar låter dig hälla bara en eller två drycker åt gången, så de är perfekta för avslappnad hemanvändning.

Hur stark är patronananas?

Alkoholhalten i Patron Ananas kommer att bero på hur mycket ananasjuice du lägger till drycken. Ditt highballglas kommer att kräva mer juice att fylla än det vanliga gammaldagsglaset. Ändå är ett glas med dubbla stenar ungefär lika mycket som de stora glasögonen, så vi kan bara gissa på den här dryckens faktiska styrka .

Antag att vi använder en 80-bevisig tequila och apelsinlikör , en 4-uns häll av ananas kommer att producera en dryck som är ca 9% ABV (18 bevis). Skulle du hälla 6 uns ananas kommer det att vara en mycket mild 6% ABV (12 bevis). Även om du gör det till en riktigt kort dryck med bara 2 ouncehäll, väger den fortfarande in på en mild 13% ABV (26 bevis).

Som du kan se kan patronananas vara lika med de starkaste öl. Tillfälliga drycker som detta är också trevliga eftersom du kan hälla dem så starka eller så svaga som du vill på den tiden.

Mer Ananas och Tequila Cocktails

Parning av ananas och tequila är en perfekt grund för att lägga till fler lager av smak. Upplev det själv med ett av dessa bra recept.