Choklad Margarita Recept

En blandad choklad Margarita är den ultimata övergivenheten i söta margaritas och det finns många sätt att skapa en.

När det gäller chokladcocktails är de perfekta smakerna viktiga för att göra det lite mer intressant än att bara dricka spikad choklad.

Citrus är ett underbart alternativ för denna uppgift. Tequila och apelsinjuice är naturliga komplement till choklad och genom att tillsätta bara en minut mängd både apelsin och lime, drickan tas till en annan nivå.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Rimla ett kyldt margarita glas med en 1: 1 blandning av socker och kakaopulver.
  2. Häll vätska, juice och bitter i en mixer med 1 kopp is .
  3. Blanda tills slät .
  4. Häll i det beredda glaset.
  5. Topp med chokladspån.

Fler tips för en stor choklad Margarita

För chokladlikörn, skäm bort med den creamiest, mest chokladyta som du kan hitta, och vanligtvis är det Godiva, även om en bra mörk creme de cacao som den från Bols är också utmärkt.

En krämig vit chokladlikör kommer att fungera underverk här också för att det spelar snyggt mot kalk.

För att avsluta drycken, gör en kakaosockerfälg och lägg till rakad (vanligtvis mörk) choklad till toppen. Ett annat alternativ är att lägga till choklad virvlar i glaset. För att göra detta, placera ditt margarita glas i frysen i några minuter, så att det blir trevligt och frostigt. Ta ut det och virvla choklad sirap inuti, sätt sedan tillbaka det i frysen medan du blandar drycken. Ditt glas blir kallt och virvlarna kommer att upphängas på sidorna och smälter långsamt i drycken.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 867
Totalt fett 57 g
Mättat fett 33 g
Omättat fett 17 g
Kolesterol 39 mg
Natrium 66 mg
kolhydrater 83 g
Kostfiber 15 g
Protein 12 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)