El Diablo Cocktail är ett enkelt recept för alla Tequila

El Diablo är en populär och enkel tequila-cocktail som är en favorit för många drinkare. Sötheten i den svartbärsmakade cassisen tar några av biterna från ingefäraölet. Båda ingredienserna är rättvisa mot den jordiska smaken av en stor tequila och allt kommer tillsammans ganska bra.

Det här är också en rolig drink att experimentera med. Till exempel kan du använda hälften av kassetten i skakan, dricka drycken och dryck sedan de återstående kassorna i drycken över en spets Du kommer att få en lila dis som långsamt löser upp och har en ganska snygg look.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll tequila, cassis och limejuice i en cocktailskakare fylld med is.
  2. Skaka bra .
  3. Stam i ett collinsglas fyllt med färskis.
  4. Topp med ginger öl.

En modern ta på El Diablo

Mixolog Jim Meehan skapade ett modernt tag på El Diablo som ger en liten ingefära i mixen. Det är en fantastisk återgivning och bara ett exempel på hur mångsidig denna cocktail är.

För att dricka, skaka 2 ounce Gran Centenario Plata Tequila , 3/4 ounce varje färska citronsaft och Domaine de Canton ingefära likör och 1/4 ounce creme de cassis likör.

Sila det i ett kyldt coupeglas och garnera med ett tunt skivat citronhjul .

Det är snyggt, uppfriskande cocktail och en trevlig upplevelse med en komplex smak som är perfekt för hösten säsongen.

Hur stark är El Diablo?

Mängden ginger öl du häller kommer i hög grad att påverka alkoholinnehållet i El Diablo. Om vi ​​uppskattar att du ska hälla 4 uns soda över en 80-bevisig tequila och 20-säker cassis, kommer drycken in i en uppfriskande mild 14% ABV (28 bevis). Detta är lika med de starkaste glas vinen och det gör en utmärkt happy hour-cocktail .

Mer Creme de Cassis Cocktails

Creme de Cassis är inte den vanligaste likören i baren , så när du har den på lager, kommer du att vilja njuta av det på alla möjliga sätt. Det finns några mycket populära drycker som kräver det, inklusive en annan tequila-baserad cocktail som heter Chimayo där den är ihop med ofiltrerad äppelcider.

Det är också mycket vanligt att blanda cassis med vin som vi ser i den berömda Kir Cocktail och dessa andra härliga drycker.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 133
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 17 mg
kolhydrater 29 g
Kostfiber 2 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)