Bakade Turkiet köttbullar med Parmesanost Recept

Jag använde halva vita köttfärs kalkon och halv kalkon lår för att göra dessa kalkon köttbullar, och de visade sig vara fuktig och läcker. Dessa kalkon köttbullar var underbara i spagetti sås, men de skulle också göra läckra lilla aptitretare med en glasyr eller sås.

Dessa köttbullar är utmärkta, speciellt om du försöker hålla dig borta från rött kött. Du kan inte berätta skillnaden!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 375 F.
  2. Rikta ett stort bakplåt med nonstickfolie, till exempel en stor halvpanna eller gelépanna eller två små gelépannor.
  3. Kombinera kalkon, ost, 3/4 kopp färskt brödsmulor, ägg, italiensk kryddor, persilja, vitlökspulver, salt och peppar. Rör eller blanda på låg hastighet på en stativblandare med paddlefästet tills det blandas.
  4. Form i små köttbullar, ungefär 3/4 ounce vardera. Jag använder en liten cookie scoop, eller du kan väga dem som du formar dem för att hålla dem i storlek.
  1. Rulta köttbullarna i de fina torra brödsmulorna för att lätt täcka, ordna dem på bakplåten och damm med torra brödsmulorna.
  2. Baka i 20 till 25 minuter, eller tills det är brunat och kokt genom. Om du gör större köttbullar, tillåta mer tid.

Använd dessa kalkon köttbullar i din favorit aptitretare köttbulle recept eller lägg dem till din favorit spagetti sås för en bra måltid .

Du kanske också gillar

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 280
Totalt fett 11 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 192 mg
Natrium 1,031 mg
kolhydrater 16 g
Kostfiber 1 g
Protein 28 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)