Raw Vegan Mango Salsa med persikor

En lätt persika och mango salsa recept, gjord med bara de grundläggande och nödvändiga salsa ingredienserna: vitlök, färsk koriander, limejuice och en touch av salt och peppar. Den söta smaken av mango och persikor kombineras med lök och vitlök i detta lätta hemlagade salsa recept för en unik och färsk sommar smak när persikor är säsong.

Prova denna färsk fruktsalsa med chips för ett litet mellanmål, eller tillsätt din persika och mangosalas till en grönsaksburrito eller vegetarisk tacos för en ovanlig vridning.

Det här enkla mango salsa receptet är också ett raw vegansk matrecept som passar dem på en rå matdiet, och med ingenting annat än färska mango och persikor, vitlök, lime och koriander, är detta också ett glutenfritt recept som passar alla med veteallergier. Liksom de flesta salsa recept, det är också mycket lågt i kalorier och praktiskt taget fettfri.

Om du gillar detta mango salsa recept och frukt salsas i allmänhet kan du också vilja prova denna lätta friska aprikos salsa, eller prova detta svart böna och ananas salsa recept på något helt annat.

Vad du behöver

Hur man gör det

Kombinera alla ingredienser och kyla. Om du har en matprocessor kan du bearbeta alla ingredienser i bitar, istället för att tippa och hugga.

Chill före servering. Smak och lägg lite mer salt och peppar, lime eller koriander till smak.

Gör fyra portioner av mangosalsa.

Mango salsa näringsinformation, per portion:
Kalorier per portion: 105
Fett: 0,5 g
Vitamin A: 25%, vitamin C: 64%, kalcium: 3%, järn: 2%

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 186
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 56 mg
kolhydrater 45 g
Kostfiber 6 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)