Easy Burrito gryta

Denna burrito gryta är gjord med alla stora smaker av en biff och ost burrito. Den nötköttskombinationen innehåller burrito-kryddor, refiterad bönor, cheddarost och tortillor. Använd del Chorizo ​​korv i denna maträtt, eller gör den med allt nötkött. Servera denna lätta, smakrika gryta med ris, salsa och en sur grädde eller guacamole . Det är en maträtt som din familj kommer att be om igen och igen!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smörj lätt en 2 1/2 till 3-kvartsbakningsfat. Värm ugnen till 350 ° F (180 ° C / gas 4).
  2. Skiv tortillorna i remsor ca 1 1/2 till 2 tum bred. Ordna hälften av remsorna i botten av bakfatet. Ställ de övriga remsorna åt sidan.
  3. I en stor stekpanna, bruna nötköttet, chorizo ​​och lök, rör om tills biff och korv inte längre är rosa. Tillsätt jalapeno paprika och burrito kryddor och rör om att blanda. Rör i de refiterade bönorna och fortsätt att laga mat, rör om tills det är varmt och bubbligt.
  1. Skeda den heta påfyllningsblandningen jämnt över tortillagret. Strö med de tärnade tomaterna, gröna lökarna och korianderna. Översta med de återstående tortillabandarna strö sedan med osten.
  2. Baka i ca 10-15 minuter, eller tills osten har smält och grytan är bubblig.

* Byt taco kryddor för burrito krydda eller använd den hemlagade blandningen nedan.

Quick Burrito Seasoning Mix

Kombinera 1 msk chilipulver med 1 1/2 tsk kummin, 2 tsk paprika, 1 tesked lökpulver och 1 tesked hakad torkad lök.

Du kanske också gillar

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 941
Totalt fett 39 g
Mättat fett 17 g
Omättat fett 15 g
Kolesterol 129 mg
Natrium 1 233 mg
kolhydrater 85 g
Kostfiber 18 g
Protein 61 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)