Allt om Cornbread

Lär dig hur man gör äkta södra Cornbread

"Det första jag gör är att lägga fettet i min strykjärn, så lägger jag det i en het ugn ......"
Så börjar varje bra södra majsbröd. Om du någonsin bott i söder, eller om du har spenderat tid på att chatta eller byta e-post med en sydlig, vet du förmodligen hur speciellt de handlar om deras majsbröd, och hur stolt varje södra kock är med sin egen metod. Betraktad som en häftning här är äkta södra majsbröd nära och kära till hjärtat av alla.

Cornbread gjordes av indianer långt innan de första européerna bosatte sig i Amerika. De tidigaste cornbreadsna kallades "pone", från Algonquin-ordet "apan", och var en enkel blandning av majsmjöl, salt och vatten. Ingen vet verkligen varför majsbröds recept skiljer sig så mycket mellan de nordliga och sydliga staterna. Norra majsbröd använder betydande mängder socker och mjöl, medan sydliga majsbröd använder mycket lite eller ingen alls.

I 1928-kokboken, "Southern Cooking", rekommenderar fru Dull, "Om smeten är för tunn, kommer muffinsna vara klibbiga, om de är för stela, torra och tuffa. Inget mjöl används i majspinnar, muffins eller äggbröd Den riktiga södra majsmjölen är tillräckligt bra för att hålla brödet ihop. Klanen siktas från måltiden. "

Här i söder är stormarknadens hyllor fyllda med en mängd olika majsmjölprodukter, bland annat självhöjande måltid, majsbrödsmix och olika grindar.

Om du inte kan hitta självhöjande måltid i ditt område, lägg till 2 teskedar bakpulver och 1/2 tsk salt för varje kopp regelbunden måltid.

Cornbread Tips:

Cornbread Recept:

Recepten nedan varierar från grundläggande, traditionella cornbreads till favoritklädda versioner, majsmuffins, skedbröd och mycket mer. Njut av!

Klassisk sydlig kärnmjölk Cornbread

Pumpa Corn Muffins

Maple and Bacon Cornbread

Tex-Mex Cornbread

Southern-Style Cornbread

Fuktig kärnmjölk Cornbread Med Cream-Style Corn

Maple and Bacon Cornbread Muffins

Jalapeno Cornbread med ost

Butternut Squash Cornbread