Är 1800 Den ultimata Margarita någon bra?

Det är inte en riktig Margarita, men det är en av de bästa flaska Margaritas

Skaparna av 1800 Tequila har lagt sina silver tequila till en flaska margarita mix för en av de få färdiga servitriserna som jag faktiskt kan rekommendera. Detta är en trevlig flaska cocktail för en picknick, potluck, en sista minuten-sammankomst, eller när du helt enkelt inte känner för att stå bakom baren hela natten.

Recensionen

Så långt som färdiga cocktails går , är 1800 The Ultimate Margarita en av de bästa som du hittar.

Liksom de flesta drinkare undviker jag vanligtvis dessa blandningar till varje pris eftersom det verkar som ingredienserna kastas ihop för att skapa en illusion av en färdig cocktail. Ibland undrar man om någon ens smakade blandningen innan den flaskades. Så jag blev härligt förvånad över att denna mix var trevlig (även om det aldrig kommer att ersätta min vanliga margarita).

Till skillnad från många margarita-blandningar finns tequilaen redan i flaskan, så det finns inget behov av en andra flaska. Men det är lite ljus på tequila och min personliga smak skulle vilja ha lite mer av det och lite mindre sirap. Faktum är att du kan se den i flaskans alkoholinnehåll.

1800 Margarita Mix väger in på bara 9,95% ABV medan den genomsnittliga skakade limma Margarita kan överstiga 27% ABV. Det är en stor skillnad och vi är inte bara oroade över hur berusad du får. Nej, beviset kan också låta oss veta om smaken. I det här fallet saknar vi några av den väsentliga tequila-smaken och blir mer sötad kalk.

Sammantaget är smaken så nära en nybyggd Margarita som du hittar i en flaska. När det gäller kvalitet och bekvämlighet i ett enda paket är det ett bra val. Det är faktiskt ett av de bästa valen om bekvämlighet är din primära oro.

För en liten fest på två till fyra personer är den mindre 750 ml flaskan perfekt för 2-3 drycker på klipporna för varje person.

Om du planerar att servera blandade margaritas eller fler än 4 personer, skulle jag föreslå att du köpte 1.75L-flaskan eftersom blandningen inte går långt. Också, eftersom det är så lätt och sött, är det borta innan du vet det.

Hur man dricker det

Du kommer att vilja skaka eller blanda denna margarita istället för att hälla den rakt ut ur flaskan. En liten utspädning går långt för att minska puckeringens sötma och göra den mer dryckbar.

Du kanske till och med vill lägga till ett extra skott av tequila, men det försvinner syftet. Ärligt talat, om det är din avsikt, kan du också fånga kalk och trippel sek och göra en margarita från början !

Smaksalternativ för The Ultimate Margarita

Sedan starten i början av 2000-talet har The Ultimate Margarita fått några makeover och en av dem är en expansion av smaker. Medan jag inte har smakat dem personligen, tycker många drinkare om dem. De är ofta noterade för att vara lite för tårta eller söta och igen, lite utspädning kommer att hjälpa till med denna fråga.

1800 Den ultimata Margarita är nu tillgänglig i:

Omkring 1800 Den ultimata Margarita

En intressant anteckning: När den släpptes första gången 2006, proklamerade denna margarita-mix tydligt att den var gjord med "100% blå Weber agave tequila". Från och med 2016 har denna skillnad ersatts med "premium tequila". Vad detta betyder för den faktiska kvaliteten på tequila inuti, jag kan inte säga säkert, men förändringen ger upphov till frågor.