UV Liberty: En härlig Sherbet och UV Blue Drink Recept

Vackra blåa cocktails är väldigt lätta att göra när du börjar med UV-blå Vodka. Det är en rolig hallon-smaksatt vodka som är en av de blåaste spriten du hittar, vilket är anledningen till att det är en favorit i baren. Det är grunden för ett antal blåa drycker, inklusive denna underbara UV Liberty.

UV Liberty-receptet kunde inte vara lättare att göra. Det kräver bara tre enkla ingredienser och du kommer att älska hur raspberry vodka spelar av hallon sherbet. Kryddan ger gnistrar och ljusar upp den krämiga blå drinken, vilket gör det till en utmärkt att sippa på varma sommardagar .

Servera den här fantastiska cocktailen upp på fjärde juli, fester eller bakgårdsbegrillar. Det är perfekt för alla tillfällen och är en smak som alla kommer att älska.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera hallon sherbet i ett gammaldags glas fyllt halvvägs med is.
  2. Tillsätt UV Blue och topp med läsk.

Recept Tips och Variationer

Mer UV Blue Cocktails

UV Blue är en rolig vodka att blanda med och det gör det enkelt att skapa imponerande drycker. Det gör underverk i nästan vilken vodka-cocktail som helst , inklusive många av våra fruktiga favoriter som Bay Breeze eller Cosmopolitan .

Berry White - En fantastisk blå martini, detta recept par UV Blue med creme de cacao, triple sec och lime juice. Det är söt, fruktig och blå. Vad finns att inte älska?

UV Blue & Lemonade - En av de mest populära UV Blue-drinkarna och det är så enkelt att det inte finns något behov av recept. Blanda enkelt ett skott av UV-blå med lemonad (vanligtvis 1: 3) i ett isfyllt glas. Detta kallas ofta en UV-limonad (även om UV gör Rosa Lemonade Vodka också) och varumärket gillar att kalla det en Bombsicle.

Tillsätt UV-limonaden med citron-lime soda eller ginger öl om du vill. Ett annat alternativ är att kasta vodka och limonad i en mixer med is och njut av en blå slushy.

Stanna inte där, det här är en väldigt mångsidig vodka och kan användas i otaliga drinkar. Tänk på att bluenessen av drycken beror på färgerna på övriga ingredienser. När det blandas med röda ingredienser kommer drycken att vara lite nyanser av lila. På samma sätt kommer gula mixers som ananasjuice att skapa akvareller eller gröna cocktails .

Hur stark är UV-friheten?

Med vodka-standarder är UV Blue relativt mild och flaskas på bara 30% ABV (60 bevis). Eftersom det är den enda alkoholen i drycken, är UV Liberty en lågsäker dryck . Det väger in rätt omkring 9% ABV (18 bevis).

(Recept Courtesy: UV Vodka)

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 692
Totalt fett 11 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 5 mg
kolhydrater 110 g
Kostfiber 18 g
Protein 27 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)