Slow Cooker Grill

Crock-pot Grill som är nästan lika bra som originalet

Låt mig först och främst försöka lindra ilskningen hos de människor som tror att någon association av grill med en långkokare är djävulens arbete. Jag håller helt med om att äkta grill kräver eld, rök och mycket tid. Men den moderna bekvämligheten har fört världen en apparat som lagar låg och långsam, och även om det inte finns eld, producerar det fortfarande ölkött. Om det här är riktig grill eller inte, lämnar jag det till dig.

Men innan du flyger bort handtaget kom ihåg att många människor, av vilken anledning som helst, bara inte kan gå ut och röka upp lite kött.

Medan långa kokar ( som Rival's Crock-Pot) kan göra den låga och långsamma delen av grillen, får du inte den autentiska smaken av den torra värmen och röken som en bakgårdsmoker ger. Det betyder inte att du inte kan ha bra mat från en långsam spis. För att göra köttmjölk, speciellt kött som fläsksteg, brisket eller revben, du vill ha mycket matlagningstid. Långsam matlagning i 8 timmar gör i allmänhet tricket, men du måste se till att det är gaffelmjöl innan du tar det ur den långsamma ugnen.

Många försöker att lägga till den röksmaket till deras Crock-Pot grill genom att lägga till flytande rök . Jag ska inte berätta vad du ska göra, men om du är intresserad använder jag inte sakerna själv. Flytande rök är en produkt gjord av vatten, naturlig hickory röksmak, ättika, melass, karamellfärg och naturligt smakämne .

Det lägger till en rökig smak för mat och kan användas i massor av rätter. Många kommersiella grillsåser (särskilt de stora varumärkena) har flytande rök i dem. Hur naturligt hickory rök smak är gjort är ett mysterium för mig.

Ett alternativ till att lägga till flytande rök är att lägga till livsmedel som innehåller en rökig smak.

Ett av mina favoritalternativ är rökig paprika. Tillverkade av rökt och torkat paprika, tillägger paprikan en rökig smak till mat som är milda och läckra. Du kan också köpa ett antal rökt chili och paprika, som chipotle peppar.

Långkokare är en mycket enkel process. Du kan bokstavligen kasta in ditt kött av val, lägga till grillsås och låt det laga mat hela dagen. Du kan också ta mer extravaganta åtgärder. Om ditt eget kött är fet, så kommer du noga att laga det först vid låg temperatur med bara en smak av kryddor för att kondensera det mesta av fettet. Häll detta överskott av fett innan du lägger till någon sås eller andra ingredienser.

När långsamt kött kött till smörgåsar, som drabbat fläsk eller grillbiff , börja med medelstora köttbitar. Detta minskar tillagningstiden men gör köttet lättare att strimla. Det är min åsikt att strimlat kött är bättre än hackat eftersom det har en bättre konsistens.

Om du inte har introducerats till den riktiga smaken av äkta grill är det här ett bra ställe att börja. Om du fångar buggen, kom tillbaka och jag ska visa dig hur man gör riktig grill som har en smak som du bara inte kan slå. Under tiden kan du kolla in mina Slow Cooker Grill Recept för att få idéer om vad du kan göra.

Crock-Pot ® är ett registrerat varumärke som tillhör Rival Company.