Savory Bacon Cheeseburger Puff Rolls Recept

Detta recept kräver att kokta bacon cheeseburger fylls för att vara insvept i en puff bakverk roll för att göra en skön nattmåltid hela familjen kommer att älska. Denna middag är förvånansvärt lätt att göra och roligt att tjäna. Den bästa delen av denna måltid är dess mångsidighet. Du kan lägga till fler örter eller grönsaker, ersätta nötkött för jordkalkon eller ens din favoritkorv, och försök även använda pizzadegen istället för puffdekoret. Denna måltid begränsas endast av din fantasi och smaklökar! Ännu bättre gör det till ett bra parti-mellanmål eller aptitretare när de skivas tunnare i bitar i bitar.

Vad du behöver

Hur man gör det

 1. Förvärm ugnen till 400 F.
 2. Linjera en gelépanna med Silpat bakfodral eller pergamentpapper.
 3. Placera nötkött , bacon och sötlök i en stor, djup stekpanna och sauté tills bacon har gjort fett och lök är genomskinliga. Bryta upp nötköttet när du sauté. Dränera väl
 4. Tillsätt röd paprika och vitlök till nötköttet. Sauté i ytterligare 2 minuter.
 5. Ta bort från värme och rör om oregano , basilika , gröna lök och ketchup . Tillsätt salt och peppar efter smak. Låt blandningen svalna till rumstemperatur.
 1. Placera ett ark med blöta bakverk mellan två ark plastfolie och försiktigt rulla ut till en rektangel som är ungefär 12 tum med 10 tum. Ta bort den övre delen av plastfolien.
 2. Sprid hälften av köttfärsblandningen på blötadekor och lämna 1 tums klar på var och en av de fyra sidorna. Stänk med hälften av cheddarosten .
 3. Använd den nedre delen av plastfolien för att hjälpa dig att rulla blötsaket och fylla längdriktningen i en stock. Använd den slagna äggvita som lim för att försegla rullen. Tryck försiktigt på båda ändarna stängd.
 4. Använd plastplåten genom att lyfta valsen på den färdiga geléplattan och placera sömmedelen neråt. Upprepa processen med det återstående arket med puffdekor för att få två rullar.
 5. Borsta toppen av bacon cheeseburger puffrullar med äggvita tvätt och baka i 20 till 25 minuter tills det är guldbrunt.
 6. Efter bakning, låt vila i 10 minuter, skiva sedan varje rulle på diagonalen i 4 delar för att servera.

Tips för att arbeta med Puff Pastry

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 779
Totalt fett 51 g
Mättat fett 18 g
Omättat fett 14 g
Kolesterol 113 mg
Natrium 819 mg
kolhydrater 42 g
Kostfiber 2 g
Protein 37 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)