Lätt Homemade Cola Gummies Recept

Om du är en cola gummy fan, så kommer du att vilja prova detta hemlagade cola gummy recept. De har den välbekanta smaken av cola och en söttartbit som gör att de smakar precis som den riktiga grejen. Du kommer aldrig att behöva betala för mycket på godisbassängerna igen!

Dessa smarta godis är gjorda med cola-extrakt och en nypa citronsyra , vilket är vad som ger dem en realistisk smak. Det hjälper till att hålla gummierna från att vara för söta och lägger lite tartness som efterliknar kolsyrad "bite" mest colas har. Det är lätt att hitta men om du inte kan det kan det utelämnas utan att göra några andra ändringar av detta recept.

För att mögel godis, använd silikonisskubbrickor formade som ölflaskor, inköpta från en lokal rabattbutik. Om du inte hittar liknande mögel, aldrig rädda! Cola gummier smakar lika bra när de formas till andra former, eller när de bara skärs i rutor!

Obs! LorAnn varumärke cola smak användes vid testning av detta recept. Om du använder andra märken, bör du smaka på godis när du förbereder det, eftersom olika märken har olika styrkor och du kanske vill lägga till mer eller mindre enligt din smak.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Om du använder godisformar, spraya dem mycket lätt med matlagningsspray och torka dem sedan med en pappershandduk för att avlägsna överskottsolja och lämna bara en tunn film av olja på formarna. Annars sprutar du en lökpanna eller en 8x8-tums bakfat med spray och torkar ner den lätt.
  2. Kombinera gelatin och 1/4 kopp kallt vatten i en liten skål och vispa ihop bra. Ställ åt sidan i några minuter för att tillåta gelatin att absorbera vattnet.
  1. Kombinera resterande 3/4 kopp vatten och granulatssockret i en liten kastrull över medelvärme. Rör när sockret löses, fortsätt sedan att rör om ibland tills det kommer till en låg simmer.
  2. Mikrovatten gelatin i 20 sekunder tills det är mest flytande. Ta bort pannan av att siraka sockersirapen från värmen och vispa i det flytande gelatinet. Tillsätt cola smaksättning och citronsyra, om du använder, och vispa väl tills allt är införlivat.
  3. Överför godiset till en mätkopp med en pip. Häll det i formarna, eller din beredda pan. Låt gummierna sitta vid rumstemperatur tills de är inställda.
  4. Skruva dem försiktigt ut ur formen. Om du har format dem i en bakplåt, skär dem i små rutor för att tjäna.
  5. Förvara dem i en lufttät behållare, helst i ett enda lager så att de inte klibbar varandra.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 14
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 1 mg
kolhydrater 3 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)