Så Grill Tender Beef Shish Kebabs

Fråga: Hur kan jag göra nötkött shish kebab mer ömt på grillen?

När jag gör shish kebab på grillen blir biffen riktigt hård och grönsakerna är inte tillräckligt kokta. Jag använder lurarbitar för nötköttet och grönsakerna är oftast bara tomater, paprika och lök. Jag har inte detta problem oftast om jag använder pannkakan i ugnen. Jag älskar att använda en grill, speciellt under sommarmånaderna, men hatar sött kött!

Vad gör jag fel? Hur kan jag göra min nötkött shish kebab mer ömt?

Svar: Shish kebab har blivit en amerikansk grillmat. De är lätta att göra, relativt billiga för att göra och se gott ut med kontrast av de olika färggrönsakerna och köttet. Grillning är kanske det vanligaste sättet att laga shish kebab , men brasken är stor under vintermånaderna. Liksom dig, möter många människor samma dilemma när man gör shish kebab hemma. Tjuvt tufft kött slår verkligen för att göra kebabar . Så vad är en shish kebabfinnare att göra?

För det första betyder köttets skärpa verkligen. Tenderloin eller filet mignon är de bästa nedskärningarna för att göra shish kebab men är också de dyraste. De behöver inte i allra flesta fall marinaden , men för optimal smak bör de serveras sällsynta eller medelstora sällsynta . Inte alla gillar en blodig eller röd köttbit, så det här är inte idealiskt för alla.

Om du gillar ditt kött sällsynt eller medium sällsynt och har råd med smörgås, gå sedan till det. Dina kebabar kommer att smaka fantastiskt och kommer inte kräva ansträngande tuggning!

Om du inte använder smörgås eller filet mignon är det bästa valet. Det är ekonomiskt och när det förbereds korrekt, kommer det att klippa som smör.

Tricket är att marinera och låta köttet absorbera marinaden i upp till 24 timmar. Använd en syrabaserad marinad som innehåller citronsaft eller vit vinäger ; Det kommer naturligtvis att tenderera köttet genom att bryta ner bindväven.

Slutligen bör storleken på dina köttbitar inte vara stor. Jag har sett "kött" av kött gängat på en spett och grillat. Bite-sized kuber kött koka jämnare, snabbare, och kräver inte en gaffel och stek kniv att skära. Enligt min erfarenhet borde du aldrig behöva använda en kniv för att skära nötkött från en kebab eftersom den är för hård eller för stor.

För att garantera jämn matlagning av kött och grönsaker, se till att bitarna inte är för stora eller för tjocka. Lämna alltid lite mellanrum mellan grönsaker och kött för att låta värmen cirkulera och rotera ofta på grillen, precis som du skulle ha en vanlig biff eller grönsaker. Också, var noga med att du inte grillar på för hög temperatur.