Ostoppad Kål Rolls Skillet

Kålrullar är en av mina favoritfoodmatar i all tid, och det var alltid en mycket speciell familjen måltid när min mamma tjänade dem. De mest tidskrävande prep-stegen undviks med denna enkla skillet-version av skålen. Det finns inget behov av krångel med hela kålblad och uppgiften att fylla dem. Om du längtar efter kålrullar men inte har tid, kan du prova det här läckra receptet.

Denna maträtt har all den stora smaken av fyllda kålrullar i en snabb och enkel stekpanna middag. Lägg till en kastad sallad eller coleslaw och crusty rullar eller vitlöksbröd för att runda ut måltiden.

Relaterade recept
Kålrullar med markfryst och ris
Ground nötkött och kål gryta

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera en stor, stor stekpanna eller sautpanna (eller nederländsk ugn) över medium värme. När pannan är het, tillsätt ca 1 matsked vegetabilisk olja eller smör och tillsätt sedan nötköttet. Bryt biffen med en spatel och koka, rör om i ca 2 till 3 minuter. Tillsätt löken och fortsätt tillagning, rör om tills nötköttet inte längre är rosa och löket är genomskinligt.
  2. Tillsätt kålen till markbiffblandningen tillsammans med stewed tomater, tärnad tomater, tomatsås, socker och ättika. Koka, rör om, i ca 5 minuter eller tills kålen är något viss.
  1. Tillsätt vatten och ris till biff- och kålblandningen. Minska värmen till låg, täck och simma tills riset är ömt, eller cirka 20 till 25 minuter. Lägg till mer vatten, om det behövs.
  2. Smak och tillsätt salt och nymalt svartpeppar, smaka på.

Tips och variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 372
Totalt fett 11 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 84 mg
Natrium 159 mg
kolhydrater 35 g
Kostfiber 5 g
Protein 31 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)