Easy Raw Vegan Pad Thai Salad Recept

Denna Pad Thai-inspirerad rå vegansk mat sallad är hjärtligt nog att tjäna som en entree och en av våra favoriter. Smaken i detta recept kommer egentligen från de färska ingredienserna, särskilt den färskhackade korianderna, så vad du än gör, ersätt inte den råa färska korianderna för torkning. Det kommer bara inte vara detsamma om du gör det!

Rostade och krossade eller hackade jordnötter är traditionella i Pad Thai nudlar, så det är ett alternativ om du inte äter rå vegan. Du kommer också märka att det här salladsreceptet inte innehåller någon sallad - det behöver inte det. Det är faktiskt en av mina hemligheter att skapa den perfekta salladen : Sallat borde inte vara salladsens mitt eftersom det skulle finnas så många mer spännande saker som händer, i detta fall spiraliserad eller skalad och mjuk courgette, gröna lök, färska limejuice, färskhackad koriander och havsalt. Vem behöver sallat, med all den godheten som händer?

Prova detta råmatrecept för en läcker och näringsrik rå veganmat Pad Thai-sallad.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Först förbered din zucchinis. Med en grönsakskalare skalar du hela zucchini i smala remsor. Om du har en spiraliserare eller en stor rivare, kan du också använda dem för en liknande effekt.
  2. Kombinera zucchiniremsor, bönspirer, paprika-remsor, gröna lök och koriander i en stor skål. Drizzle med färsk limejuice och rå, kallpressad olivolja (eller annan neutral smakande kallpressad olja som du har till hands). Strö med havssalt och släng försiktigt allt tillsammans för att kombinera bra.
  1. Smak och justera kryddor till smak. Du kanske föredrar lite mer limejuice, olivolja eller salt.
  2. Topp med hackade eller krossade nötter och njut av din råa veganer Pad Thai-sallad!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 519
Totalt fett 36 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 19 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 366 mg
kolhydrater 38 g
Kostfiber 12 g
Protein 25 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)