Bakad Turkiet Sandwich

Använd oavsett vilken typ av ost och kött du vill ha i detta recept på Bakad Turkis Sandwich. Corned beef skulle verkligen vara fantastiskt med schweizisk ost. Detta är ett underbart recept att använda upp tacksägelsemessiga eller eventuella rester på något sätt, verkligen.

Du kan också göra denna läckra smörgås med skivad deli kyckling, kalkon eller corned beef. Kombinationen av lök, senap, kött och ost på en skarp rulle är verkligen utsökt. Du kan också använda andra typer av ost; och lägg till grönsaker som skivad paprika eller svamp. En av de trevligaste sakerna med smörgåsar är att de är så mångsidiga och variabla. Det är nästan omöjligt att förstöra en smörgås! Och en bakad smörgås är mer som en måltid än en kall smörgås.

Servera dessa smörgåsar till lunch eller middag varje dag i veckan. Smörgåsarna kan göras före tid och lagras i kylskåpet tills det är dags att baka. Vikta inte folien runt smörgåsarna för hårt; Om du gör det kommer osten att hålla sig fast vid folien, eftersom den smälter och smörgåsarna blir svåra att pakka ut. Om du bakar smörgåsarna från kylskåpet, lägg till ytterligare 5 till 8 minuter till bakningstiden.

När smörgåsarna är bakade kan du lägga till sallad och tomat. Lyft bara av den undre halvan av rullen och lägg till de kalla grönsakerna, sätt sedan smörgåsarna ihop igen.

För att komplettera smörgåsarna, lägg till en fruktsallad eller en grön sallad kastad med skivad svamp och körsbärs- eller druvtomater eller lite koleslaw och erbjuda öl, läskpop, kolsyrade vatten och mjölk att dricka. Yum.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förvärm ugnen till 350 grader F.

2. I en liten panna, saut lök i olivolja tills det är ömt över medium värme. Låt svalna i 10 minuter.

3. Blanda smöret (eller mayo), senap, lökblandning och vallmofrö i en liten skål och sprida blandningen över de skurna sidorna av rullarna.

4. Fyll på rullarna med kalkon och ost. Se till att du lägger till tillräckligt med kött och ost så att smörgåsarna är snyggt fyllda. kom ihåg, du hålde dem lite ut så att de kan hålla mer fyllning.

5. Vik varje smörgås i aluminiumfolie och baka vid 350 grader i 15 till 25 minuter eller tills smörgåsarna är heta och osten smälter. Unwrap varje smörgås och servera omedelbart.