Crockpot Roast Beef Dinner

Denna klassiska crockpot rostbiff middag receptet är en fantastisk och lätt måltid i en maträtt. Var noga med att läsa Så här lagar du potten Roast innan du börjar för bästa resultat.

Detta recept är en måltid i en kruka. Det är smakfullt, smakligt, aromatiskt och gott. Du kan naturligtvis ändra grönsakerna som du sätter i receptet, men kombinationen av lök, vitlök, morötter och potatis är perfekt med det rika nötköttet . Fortfarande, persilja, rovor eller hela svampar skulle vara trevliga tillägg till detta hjärtliga recept.

Det finns inget mer tröstande recept på jorden för en kall och snöig vinternatt. Den doft som driver genom ditt hus som detta recept kockar är helt enkelt berusande.

Allt du behöver för att slutföra denna underbara måltid är en färsk grön sallad kastad med avokado, druvtomater och skivad svamp. Till efterrätt skulle vissa brownies eller en pecan paj vara perfekt.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera mjöl, salt, peppar, marjoram och timjan på en stor tallrik och belägg biffen med denna blandning.
  2. Värm olivoljan i en stor stekpanna över medelvärme. Koka biffstyckena i 2-3 minuter på vardera sidan till brunt. Avsätta.
  3. Kombinera potatis, morötter, lök och vitlök i en 4-kvart långkokare . Placera det bruna köttet på grönsakerna.
  4. Häll nötkött buljong, vatten och Worcestershire sås över kött.
  1. Täck crockpotten och koka på låg i 8-10 timmar tills nötkött är ömt.
  2. Ta bort köttet och grönsakerna från crockpot och placera på värmebeständigt serveringsfat. Täck biffen och grönsakerna med folie för att hålla varma och placera i ugnen som har värmts till 200 ° F.
  3. Kombinera majsstärkelsen och vattnet i en liten skål och blanda bra med trådvisp. Lägg till vätskan i crockpotten, vrid värmen till hög och koka upptäckt i 10-15 minuter tills såsen är tjock.

Servera sås med nötkött och grönsaker.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 509
Totalt fett 17 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 115 mg
Natrium 635 mg
kolhydrater 42 g
Kostfiber 6 g
Protein 47 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)