Fem Ingrediens Dessert Recept

Kakor, kakor, pajer och mer

Alla älskar dessert. Men i den livliga rushen i dagens livsstil blir efterrätt ofta förvandlad till tredje eller fjärde plats. Inte med dessa recept! Alla dessa 5 ingredienser dessert recept, för kakor, kakor och pajer, är super enkel och snabb. De är alla enkla, men är speciella nog att serveras till företag, så skämm dig inte så att desserten var super lätt!

Eftersom dessa är mestadels bakning recept, särskilt recepten för kakor och kakor, var noga med att följa instruktionerna noga och inte ersätta ingredienser om inte receptet säger att det är okej.

Dessa behandlar är så lätta att göra att även icke-bagare kan göra dem! De är perfekta för att börja kockar, speciellt små barn, att göra - så länge som mamma eller pappa är över för att övervaka stovetoppen och ugnen. Försök att göra några för Mors dag eller Fars dag.

Du kan ersätta vissa saker i dessa recept. Använd persikatjordfyllning istället för aprikos i aprikosfånen. Använd plommon eller päron i receptet för bakade persikor. Använd äppelpajfyllning i Crockpot Cherry Cobbler. Easy Strawberry Shortcake kan tillverkas med hallon. Eller gör Lemonade Pie med lime ostmassa. Du får idén!

Kom ihåg att alla mina fem ingrediensrecept inte innehåller mjöl, socker, vatten, olja, salt eller kryddor, inklusive vanilj. Om du inte har dessa saker till hands, kan du verkligen inte baka någonting! Så med bara några minuter och några ingredienser och lite ansträngning kan du servera en läcker efterrätt till din familj i veckan.

De kommer att älska det!

Fem Ingrediens Dessert Recept

Fem ingredienskaka recept

Fem Ingredientkaka Recept

Fem Ingrediens Dessert Pie Recept