Butterscotch Brownies

Butterscotch Brownies är underbara, super snabba och enkla barkakor du kan göra med ingredienser i ditt skafferi. Om jag längtar efter något sött och inte har mycket i huset, det här receptet jag vänder mig till.

Termen "butterscotch" är intressant. Detta godis liknar karamell, men smörskott är gjord med endast brunt socker, medan karamell gjord från grunden använder vitsocker. Den del av ordet "scotch" kommer från den metod som används för att skära det hårda godiset; det betyder "scored." När du "scorar" godis skär du linjer med en skarp kniv innan den har härdat helt, så det kan brytas i bitar när det är kallt.

Om du erbjuder en bricka med barer eller brownies till efterrätt, är det trevligt att ta med några olika sorters. Eftersom de flesta brownies är gjorda med vit eller mörk choklad är ett annat alternativ en bra ide, särskilt eftersom vissa människor inte gillar choklad, även om ingen jag vet faller in i den kategorin.

Doneness-testet är kritiskt med detta recept. Ta aldrig över dessa brownies, eller de blir hårda och granulära och förlorar sin mjuka och tjuva kvalitet. Baka bara tills de verkar sätta när de är lätt och noggrant rörda med fingret.

Dessa brownies är mycket rika, så ett litet torg kommer att tillfredsställa de flesta människor; Detta recept ska tjäna minst 24. Du kan servera dem fria, eller för en förändring, frost dem med en fin vanlig vaniljsmjölk, sedan drizzle butterscotch glass toppade i linjer över browniesna. Använd en tandpetare för att göra ett mönster i glasset för en fin finish.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 350 ° F. Spraya en 13 "x 9" bakpanna med nonstick bakspray som innehåller mjöl, eller smörj det med fast förkortning och damm med mjöl.

Smält smöret i en tung kastrull över låg värme. Ta sedan bort från värme och rör om det bruna sockret tills det blandas.

Tillsätt ägg och vanilj och slå tills de är kombinerade. Tillsätt mjöl, bakpulver, natron och salt och blanda. Rör i nötter, om de används, tills de är blandade.

Sprid smeten och sprida sig i den färdiga panelen. Baka i 25-30 minuter eller tills browniesna är justerade när de lätt berörs med fingret. Därefter sval på trådstället.

Frost som önskat och skära brownies i kvadrater för att tjäna.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 87
Totalt fett 5 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 18 mg
Natrium 82 mg
kolhydrater 9 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)