Old Fashioned Chocolate Icebox Dessert

Denna super enkla recept är lätt nog för att börja kockar att göra. Det är så enkelt och så bra! Se till att du kyla det i minst fyra timmar i kylskåpet så att kakorna mjukas. För en chokladversion, se Choklad Choklad Icebox Dessert. Var noga med att titta på mina steg för steg instruktioner innan du börjar. Yum.

Vad du behöver

Hur man gör det

Slå samman grädden, pulveriserat socker och vanilj i en stor skål tills den är styv.

Sprid en remsa med vispgrädde ner i mitten av en serveringsplatta för att lägga på kakorna. Sprid en generös sked av fläskflödesblandningen på varje kaka och stapla dem på sina sidor på den vispgrädde på plattan för att göra en lång logg.

Du måste bedöma antalet cookies som ska användas. När ungefär 1/3 av grädden lämnas, sluta lägga till kakor och börja frost på utsidan av kaklingsloggen.

När kakorna är frostat och staplade, täck hela loggen med mer vispad grädde tjockt och noggrant. Var noga med att få hela vägen runt kakans sidor med grädden. Täck rulla och kyla i kylskåpet i minst åtta timmar. Skär på en diagonal för att se till att du får kakor och grädde i varje skiva ..

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 326
Totalt fett 28 g
Mättat fett 18 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 68 mg
Natrium 19 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 2 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)