Snabbaste Cheesecake Recept

Det snabbaste ostkaka receptet är alltid snabbt när du följer anvisningarna och använder rätt ingredienser. För bästa resultat är det viktigt att du använder fullmjölkad gräddost och fullmatad sötad kondenserad mjölk. Använd färskpressad citronsaft; sakerna från de falska citronerna har inte tillräckligt med syra.

Denna cheesecake kan toppas med vilken smak som helst av kakad fyllning för konservering. eller prova färsk hallon eller jordgubbar. Från start till serveringstid tar det lite över en timme. Strukturen är helt ljus och fluffig; inte lika tät som vanlig ostkaka.

Detta är en mjuk uppsättning cheesecake; Den har inte en bakad ostkaka i konsistens. Om det trots allt inte sätter, fryser det!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en medium skål slog grädde ost tills den är mjuk och fluffig. Se till att du tar tid att göra det ordentligt eftersom gräddeosten måste smälta noggrant med den sötade kondenserade mjölken för att ställa in ordentligt.
  2. Gradvis tillsätt den sötade kondenserade mjölken, stryk hela tiden.
  3. När hälften av mjölken har tillsatts tillsätt citronsaften och slå tills den är jämn. Tillsätt återstående sötad kondenserad mjölk tills blandningen är jämn. Häll i en graham cracker eller cookie skorpe och chill minst en timme.

Obs! Se till att du använder söt kondenserad mjölk , INTE förångad mjölk, i detta recept. Jag har gjort denna ostekaka många gånger och det har alltid stått perfekt. Blandningen bör redan vara tjock när du häller den i skskallen. om den är tunn vid denna tidpunkt använde du fel mjölk.

Använd inte kondenserad mjölk med låg fetthalt eller fettfri grädde eller med låg fetthalt eller fettfri sötad kondenserad mjölk. Receptet kommer inte att fungera med dessa ingredienser. Se till att du använder äkta färskpressad citronsaft också; Den flaska citronen är inte så sur och kommer inte att tjockna blandningen också.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 366
Totalt fett 19 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 56 mg
Natrium 258 mg
kolhydrater 42 g
Kostfiber 1 g
Protein 7 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)