Crockpot Cobbler

Letar du efter en super enkel dessertrecept som lagar mat i din långsamma spis? Detta enkla och läckra fem ingrediensrecept på Crockpot Cobbler tar bara några minuter att förbereda och smaka som äppelskarp!

Använd ditt favoritmärke av granola spannmål i detta recept. Och se till att du väljer äpplen som är bäst för matlagning i detta recept så att de håller sin form och är en bra kombination av tårta och söta. Mitt favorit äpple för matlagning är Granny Smith, men du kan också välja McIntosh eller Jonagold.

Servera detta fantastiska recept med lite glass eller frukt yoghurt eller fryst yoghurt.

Vad du behöver

Hur man gör det

Spraya insidan av en 3 till 4 kvarts crockpot med nonstick matlagningsspray.

Lägg sedan äpplen i långsam spis och strö med kanel. Stänk jämnt med granola.

Rör ihop honung och smör i en liten skål eller gryta och drizzle över äppelblandningen. Blanda allt tillsammans försiktigt.

Täck crockpotten och laga på LOW i 5 till 7 timmar ELLER tills äpplen är ömma när de genomborras med en gaffel.

Servera denna crockpot skomakare med frukt yoghurt eller glass, om så önskas.

OBS ! Om du har en crockpot som kokar varm (för att testa, se Crockpot 102 ) måste du minska koktiden i detta recept. Crockpots gjorda de senaste 5 åren lagar mat mycket varmare än apparaten som används för att utveckla detta recept och det kan ske om 3-4 timmar. Varje recept kan inte utvecklas med varje crockpot i åtanke så håll koll på maten när den lagar mat.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 246
Totalt fett 9 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 23 mg
Natrium 118 mg
kolhydrater 44 g
Kostfiber 3 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)