Cheeseburger Soppa

Denna starka cheeseburger soppa är perfekt som en middagsrätt med rullar och en sallad eller serveras som en kopp med en halv smörgås för en tillfredsställande lunch. Du kommer att undvika snabbmatskörning-thru, men få den nostalgiska smaken med detta recept som ett hälsosammare alternativ till cheeseburger och pommes frites. Denna soppa appellerar till alla åldrar och kan fördubblas eller tredubblas för stora familjeföreningar som ett alternativ till andra lagerpotträtter, såsom chili eller pasta. Din soppa kommer att laddas med magert nötkött, ost och hackade grönsaker och detta recept använder mycket lite olja för en renare smak som fyller på en kall natt eller en regnig dag.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Brun nötkött , lök och selleri i en stor kastrull eller stockpot över medelhög värme i 7-10 minuter eller tills lök och selleri är genomskinliga; Lägger till olivolja som behövs för att underlätta under sautéing.
  2. Tillsätt den skivade röd paprika och laga i ytterligare en minut. Lägg till kycklingbuljong, morötter, potatis, persilja och basilja eller ört krydda blandning.
  3. Koka upp soppen. Minska värmen till låg; täck och simma i 30 minuter, eller tills grönsaker är gaffel anbud.
  1. I en separat kastrull smälta smör över medelstort värme; rör om mjöl tills det är jämnt och kokt, ca 2 minuter. Rör långsamt i halv och hälften eller mjölken. Rör sedan in osten.
  2. Fortsätt att laga mjölkblandningen, rör om tills osten smälts och blandningen är tjock och börjar bubbla.
  3. Tillsätt mjölkblandningen i soppblandningen, omrör tills den är väl blandad.
  4. Tillsätt salt och peppar efter smak. Koka blandningen ytterligare 5 minuter och ta bort från värme.
  5. Garnera med kokad smulad bacon, persilja, croutons eller strimlad ost om så önskas.
  6. Servera varma med kex eller crusty rullar.

Hjärta Beef Soup Recept

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 642
Totalt fett 41 g
Mättat fett 22 g
Omättat fett 15 g
Kolesterol 154 mg
Natrium 953 mg
kolhydrater 31 g
Kostfiber 4 g
Protein 38 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)