Ananas Mojito: Njut av Brugal Rum i en tropisk favorit

En rolig och färsk cocktail, Ananas Mojito tar allt vi älskar om den tidtestade och populära Mojito och lägger till den söta tropiska smaken av ananas. Det är både gott och enkelt att blanda upp.

Detta recept är brainchild av Martin Sadlemire på Wequassett Resort i Chatham, Massachusetts. I det lägger Sadlemire både färsk ananas och ananasjuice, vilket ger en tårta och frisk tropisk smak som är uppbackad av ett fint gammalt rom från Brugal.

Från en Mojito älskares perspektiv är detta en fantastisk återgivning. Det är också väldigt lätt att erbjuda gästerna alternativet till det ursprungliga receptet, denna ananasversion eller någon annan frukt Mojito .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Blanda ananas, kalk och mynta i botten av en cocktailskakare .
  2. Fyll skakan med is och tillsätt övriga ingredienser.
  3. Skaka bra .
  4. Stam i ett highball glas fyllt med färskis.
  5. Garnera med en kvist av mynta.

(Recept från Martin Sadlemire för Brugal Rum)

Hur stark är ananasmojito?

Brugal Añejo Rum är ett 80-bevisst rum och om du gör denna mojito som receptet, kan du förvänta dig att den är ca 20% ABV (40 bevis) .

Om Brugal Rum

Brugal är verkligen ett rom som du borde veta . Destilleriet producerar en fin linje med gamla rom som är släta, prisvärda och värda någon rombaserad cocktail . Om du är redo att öka ditt rumspel, låt mig presentera dig för Brugal.

Brugal Rum Distillery ligger i Dominikanska republiken. Det grundades 1888 av Don Andres Brugal Montaner och drivs idag av den femte generationen av familjen. Den här familjeanslutningen är så viktig för Brugal att endast familjemedlemmar kan vara "Maestro Ronero" (master rummakare) på destilleriet.

Brugal har också några familjehemligheter som går in i deras romproduktion och de är mästare vid fatval. Och det är i åldrandet där Brugal verkligen står ifrån varandra i romvärlden. Deras flaggskeppsflaska är inte ett vitt rom, men en añejo och om kärnan i en linje är åldrad , vet du att du förväntar dig stora saker.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 898
Totalt fett 3 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 32 mg
kolhydrater 179 g
Kostfiber 29 g
Protein 11 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)