Winter Warmer Mulled Sangria: Sangria och Mulled Wine Meet

Varm, kryddad och tröstande, allt vi vill ha i en vinterdrink ! Detta Winter Warmer Mulled Sangria recept är en ren glädje och perfekt för alla kalla väderpartier du kanske planerar.

Först och främst bör det noteras att du kommer att behöva planera framåt när du gör denna mulled sangria. Det första steget kräver 3-7 dagar för sprit och frukt att gifta sig och det är värt att vänta!

Vad jag tyckte mest intressant är användningen av färsk frukt och en kryddad likör för att lägga till en säsongsbetonad känsla till det genomsnittliga Sangria receptet . Den röda vinbasen finns där, men den inkluderar även Jagermeister Spice med PAMA och färska tranbär och granatäpple. Det är en punch du kan bara dra av på hösten och vintern på grund av säsongens av dessa frukter.

Njut av denna stans på dina semesterfester eller något tillfälle när vänner samlas och du behöver en toasty uppvärmning . Det kan serveras kallt, men jag rekommenderar det varmt. Det är fantastiskt, smakfullt och en sangria som kommer att imponera på någon.

Vad du behöver

Hur man gör det

En vecka framåt:

  1. Blanda vinet och likörerna i en kruka.
  2. Tillsätt frukt, täck och låt sitta i 3-7 dagar.

När det är dags för partiet:

  1. Koka tranbärsjuice och klubb soda i en liten kastrull.
  2. Lägg till en påse av mulling kryddor och låt sitta varm i 15-30 minuter. Om det inte är tillräckligt med spiciness för dig, kan du också lägga till en påse till den färdiga krukan för extra smak.
  3. Häll avkyld, mullad juice mixa i den ursprungliga krukan och rör om att kombinera.

Servera uppvärmd eller rumstemperatur, var noga med att inkludera en del av kokosfrukten!

(Recepträttighet: Christina Karl)

Fler tips för att göra en bra vinter varmare Mulled Sangria

Majoriteten av denna mulled sangria ingredienser är självförklarande och du kan alltid följa länkarna i ingredienslistan för att utforska varje djupgående. Några kräver dock lite mer förklaring ...

Röda vinet. Som med alla sangria , kommer valet av vin inte att göra stor skillnad i den slutliga drycken. Det händer mycket här, så du letar bara efter en bra bakgrund för att bygga smaker på.

Karl rekommenderar "något torrt och kryddigt, som en Chianti eller en mörkröd blandning - jag använde Franklin Hill Vineyard Trio." Jag följde hennes Chianti förslag och det var perfekt.

Jagermeister Spice Likör. Jagermeister Spice är varumärkets första expansion utöver deras berömda växtlikör . Fläktar av pumpa och säsongsbetonade krydda likörer kommer verkligen att njuta av denna. Å andra sidan kanske Jager älskare inte tycker om det lika mycket som originalet.

Detta erbjudande är lättare i både smak och alkoholinnehåll än sin storebror. Det tonar ner den här signaturen Jager kryddor och lägger till favorit vinterbakande kryddor, inklusive kanel och vanilj.

Jagermeister Spice är ett begränsat utgåva som lanserades första gången i oktober 2013. Från och med 2016 är det ett årligt erbjudande tillgängligt under vintermånaderna. Leta efter det på hyllor i oktober och november.

Mulling kryddor. Mulled Wine är en populär semesterdrink .

Det finns många sorter och recept för det och de flesta har tre saker gemensamt:

Vad är mulling kryddor ? I huvudsak är det en kombination av kryddor som vi vanligtvis associerar med vintermånaderna. Det innehåller ofta allspice, anis, kanel, kryddnejlika, muskotnöt, vanilj och apelsinskal. Andra ingredienser som äpplen, ingefära, fikon och russin kan också ingå.

Det finns ingen rätt eller fel sätt att sätta ihop en påse med mulling kryddor och du bör gärna använda något av de ingredienserna som du gillar. Jag anser att kanel, nötkött, nötkött och apelsin är avgörande för mina mulled recept och kommer att tillföra andra beroende på drycken.

Skapa en Spice Sachet. Det finns många sätt att skapa påsen själv. Jag föredrar att innehålla allt så mycket som möjligt eftersom det är lättare att hämta från vätskan. Kanelstänger är lätta att ta bort, så jag låter dem enkelt flyta.

En lätt kryddpåse:

  1. Placera mulling kryddor i en liten bit ostklapp eller tomt löss tepås.
  2. Tie en knut i tyget.
  3. För enkel hämtning, placera en liten påse i en boll eller en liknande infusionsmedel med en kedja. Alternativt, binda en bit (ren) sträng runt en större påse.
  4. Häng kedjan eller strängen över sidan av behållaren så att du enkelt kan ta tag i det för att ta bort kryddväskan.

När du är i tvivel, använd en skopa för att ta bort påsen.

Köp Loose Leaf Tea Infuser på Amazon.com

Hur stark är Winter Warmer Mulled Sangria?

Färsk frukt gör det lite svårare att uppskatta styrkan på en drink , men vi kan få en grov uppfattning om hur stark denna sangria är.

Likörerna är lägre bevis, så de lägger inte heller mycket alkohol i drycken. Det är ganska lätt att säga att detta recept har en alkoholhalt på ca 9% ABV (18 bevis). Detta är bara något lägre än genomsnittet Chianti är på egen hand.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 176
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 4 mg
Natrium 8 650 mg
kolhydrater 24 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)