Whole Foods 365 Organic Tea Reviews

Whole Foods 365-serien av ekologiska iced- te s finns i fyra smaker: Organisk Mint Green Tea, Organisk Citron Black Tea, Organic Peach Oolong och Organic Mango Acai White Tea . Linjen är "Whole Trade" -certifierad (Whole Foods version av Fair Trade), Fair Trade-certifierad, vegan och glutenfri. Varje smak kommer i en 16 uns PET-flaska, som är ungefär lika stor som många liknande ispannor på marknaden.

Läs recensioner för varje sortiment av hela ekologiska iskallar under, och kolla in mer flaskdryckrecensioner.

Hela matar 365 Organisk Mint Green Tea

Med 16 gram socker i 16 ounce te är det nästan inte så sött som några av ispannorna som du hittar i din lokala drinkkylare, men det är fortfarande vad vi skulle betrakta ett bestämt sött iste.

Det har ett blått utseende, vilket kan vara en indikation på polyfenoler / antioxidanter som är suspenderade i bryggen. (Vissa märken filtrerar bort antioxidanterna för ett tydligt utseende. Du kan dock få klart iste utan att göra det här.)

Aromen av hela matens ekologiska mintgrönt te är väldigt sött som sydligt isteat möter sött marockt myntgrönt te. Smaken är likadant söt, med lätta citroner (tack vare citronsyra, ett naturligt konserveringsmedel), spjutmynta och pepparmynta. Eftersmaken är ren, söt och bättre än eftersmaken på de flesta färdiga dryckerna.

Sammantaget ger vi detta te fyra stjärnor av fem för sin uppfriskande smak och finish. Vi rekommenderar det till sommarnätter och vandringar / dagutflykter.

Hela matar 365 Organisk citron svart te

Denna "södra stil" (mycket söt) te är gjord med organiskt svart te från Indien och organisk citron smak. Aromen är lemoni, och smaken är söt och lemoni, med vissa tanniner (även om det inte är lika sammandragande eller djärvt som de flesta södra söta teerna ).

Eftersmaken är lemony och ren.

Även om det här teet inte är lika intressant som det gröna organiska myntet, är det bättre än de flesta ista svarta teer som finns i flaskor. Vi ger det 3,5 stjärnor.

Whole Foods 365 Organic Peach Oolong

Om du letar efter en oolong (och inte en blandning), hoppa över denna te-liknande flaska "oolongs" det är en blandning av oolong och svart te. (På samma sätt är de flesta flaskiga "vita teerna" en blandning av vitt te, grönt te och ibland även svart te.) Om du letar efter en trevlig, persikormakad dryck med mindre socker än en läsk, fortsätt läsa.

Ekologisk persika Oolong har en stark persika not i arom, smak och eftersmak. Med 20 gram socker per 16-ounce flaska är det väldigt sött. Eftersmaken är inte så ren som de två som granskats ovan, men det är inte dåligt. Totalt sett på 3,5 stjärnor, eftersom det här teet inte är lika bra som det liknande (men i allmänhet dyrare) persika oolongte från äkta te. Vi rekommenderar att du försöker både se vilken du föredrar.

Whole Foods 365 Organic Mango Acai White Tea

Liksom några av äkta Tea-blandningar, kombinerar detta te superfrukt med te för en antioxidant-boost (eller åtminstone konsekvensen av en-de faktiska nivåerna är inte listade på flaskorna). Liksom Whole Foods Peach oolong har Mango Acai White Tea 20 gram socker per flaska, vilket gör det till ett mycket sött te som är mer benägna att prata med sodavatten och sportdryckfläktar än hemlagade tedrycker.

Doften av Mango Acai White Tea är söt, fruktig och tropisk. Dess smak ligger någonstans mellan fruktjuice och VitaminWater. Det finns ingen riktig te smak och eftersmaken är cloyingly söt. Även om detta är vår minst favorit av linjen, är vi säkra på att det finns de som kommer att älska det.

Upplysningar: Granskningsprov lämnades av tillverkaren. Mer information finns i vår etikpolicy.