Washington Apple: Ta det som en skott, Martini eller på klipporna

Washington Apple är en fantastisk och rolig drink. Det är en läcker whisky-cocktail som kombinerar Crown Royal, äppelknäpp och tranbärsjuice för att skapa en utsökt söt och sur fruktdryck. Du kommer också att vara glad att veta att det är oerhört enkelt att blanda upp.

Under årens lopp har smaken av Washington Apple fått beröm i baren tillsammans med andra Appletini-liknande recept . Det är en så populär blanddryck som du kan betjäna som en flott martini , en festspelare eller på klipporna i antingen långa eller korta glasögon.

Om du går långvägen, lägg till mer tranbärsjuice efter smak. Annars hälls ingredienserna i alla versioner av drycken lika. Det hjälper till att göra detta till en lätt drink att komma ihåg.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll ingredienserna i en cocktailfyllare fylld med is.
  2. Skaka bra .
  3. Stam i ett kylt cocktailglas.
  4. Garnera med en äpple skiva.

Servera det på ditt sätt ...

På klipporna: Bygg ingredienserna i ett isfylld gammaldags eller highballglas och rör om det. Lägg till ett äppelslip eller mer tranbärsjuice om så önskas.

Washington Apple Shot: Skaka 1/2 uns av varje ingrediens med is och spänna i ett kylt glas.

Lägg till soda: Vissa drinkare föredrar deras Washington Apple med ett stänk av läsk. Välj en citronlime soda som 7-Up eller gå med klubb soda eller ginger ale. Det kan läggas till någon stil av dryck; Häll bara ett stänk i martini och skott och lägg lite mer till långa glasögon.

Hur stark är Washington Apple?

Det fina med drycker som detta är att de har samma styrka oavsett hur det serveras. I genomsnitt väger Washington Apple cirka 16 procent volymprocent (32 bevis) . Det är då det är gjord med 80-bevis whisky och DeKuyper sour Apple Pucker (eller en annan 30-bevissknapp).

Det finns två undantag:

Den söta drinkvarningen

Washington Apple är en relativt mild drink i jämförelse med Martins, som är nästan dubbelt så stark . Dock måste drinkare vara medvetna om att söta drycker kan lura. Drycker som detta kan vara lite för läckra eftersom sockerarterna gör dig törstigare, vilket kan leda till att du dricker mer.

Tänk på detta och bekämpa sockerbehovet med dricksvatten vid sidan av eller mellan dina Washington-äpplen.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 226
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 3 mg
kolhydrater 41 g
Kostfiber 6 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)