Smashed Meatball + Asiago Grillad Ostrecept

Du har antagligen haft cirka 10 köttbuller i ditt liv men har du någonsin provat en köttbullad grillad ost? Bild här: Krämig Asiago , som är blandad med rosmarin och olivolja, klibbar till kryddiga köttbullar mellan krispiga smöriga brödskivor. Lägg till en sida av marinara och gör dig redo att dyka natten bort. Låter ganska bra, eller hur? Höger.

Detta recept är en bra resurs att använda kvarvarande köttbullar och eftersom det är en grillad ost, kommer ganska mycket alla i hela den breda världen att vara in i den. Åh, och osten som vi använde var Asiago, men du kan helt använda någonting ... Om vi ​​skulle göra det igen, skulle jag noga lägga till lite färsk mozzarella, några riktigt fina parmesan och färsk basilika.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Börja med att bygga smörgåsen. Tillsätt halva Asiago-ost ​​och sedan köttbullarna. Tillsätt resten av osten och brödets övre del. Smör ner smörgåsen och lägg åt sidan.
  2. Värm en medelstort gjutjärnspanna eller en panini press upp till medium och smör på smörgåsens utsida. Sätt smörgåsen på värmen och låt smörgåsen koka i några minuter på ena sidan tills osten börjar smälta och skorpan blir gyllenbrun. Smäll på den här tiden och låt smörgåsen koka tills all ost har smält och den andra sidan av brödet rostas. Låt sitta en minut innan du serverar med en sida av het marinarsås.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 640
Totalt fett 39 g
Mättat fett 23 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 101 mg
Natrium 987 mg
kolhydrater 50 g
Kostfiber 15 g
Protein 27 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)