Vad är Quarkost?

Köpguide och substitutioner

Quark är en sura mjölk, färsk, unaged ostprodukt som blir populär i USA på grund av dess mångsidighet. Du kommer också att höra det kallas torr ost, ost och ibland kockost.

Det finns över hela Tyskland, Polen där det är känt som Twaróg , och Österrike. Du kan äta den rakt som kockost , som spridning på bröd , till efterrätt och du kan baka med den.

Quark är gjord på ungefär samma sätt som crème fraîche , men Quark dräneras därefter.

Gör din egen Quark

Quark kräver samma bakterier som används för att göra kärnmjölk. Om du gör din egen kvark är du säker på att kärnmjölken är opastöriserad och har levande kulturer i det eller du kommer att få felaktig bakterieutveckling.

Alternativt kanske du vill köpa den frystorkade bakteriekulturen. Det här är användbart eftersom inte alla stormarknader bär unpasteuriserad kärnmjölk och den frystorkade kulturen håller frysen i flera månader med liten förlust av aktivitet.

För ytterligare två metoder på plats för att göra din egen kvark från mjölk och kärnmjölk, kommer dessa recept att fungera:

Fake Quark (Yoghurtost) Recept

För att göra en approximation av kvark med yoghurt, vilket är ett bra alternativ för icke-bakade livsmedel, följ dessa anvisningar.

Var kan man köpa Quark

Eftersom fraktfärsk kvark är ganska dyrt, kan du fråga i ditt område om tillgängligheten av Quark, antingen fräsch eller fryst.

Goda källor är tyska delikatesser, europeiska bagerier och naturliga livsmedelsbutiker och samarbetsmöjligheter. Bra online källor inkluderar:

Recept Använda Quark