Matkvarnfäste för KitchenAid Stand Mixer

Poängen

KitchenAid Food Grinder Attachment ger dig möjligheten att mala kött, frukt, grönsaker, bröd och hårda ostar, vilket gör din KitchenAid-mixer ännu mer mångsidig än den redan är.

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Guide Review - Food Grinder Attachment för KitchenAid Stand Mixer

Om du äger en KitchenAid-mixer, är matgrinderfästet en av de mest mångsidiga tillbehören som finns - så mycket att det faktiskt har ett antal tillbehör och tillbehör.

Jag använde matkvarnen för att göra mitt eget nötkött . Ursprungligen blev jag lite avskräckt av det faktum att det krävdes en överdriven mängd kraft för att trycka kuberna av kött in i behållaren (med hjälp av matverktyget som levereras med kvarnen).

Men det visade sig vara mitt eget fel. Jag hade misslyckats med att läsa instruktionerna som anger att mixern ska vändas till hastighet 4 för slipning av kött. Jag hade det på den långsammaste hastigheten, vilket utan tvekan gjorde uppgiften svårare än vad som behövde vara. Trots det har dock kvarnen fortfarande haft en underbar smak, genom att tjäna genom 2 ½ pund nötköttstekt på cirka 10 minuter.

Kvarnen är också utbyggbar med ett separat tillbehör för frukt och grönsaker, som gör att du kan göra saker som äppelmos, babymat, sylt och chutneys. Och om du är med på att göra din egen färska pasta, finns det en separat pasta maker för att göra makaroner och runda nudlar som spagetti. Det finns till och med ett separat korvfyllnadspaket tillgängligt.

Om du letar efter ett verktyg med grundläggande matslipningsmöjligheter, men du har inte redan en KitchenAid-mixer, skulle jag inte gå ut och köpa en bara för att använda matkvarnen. Då är det nästan otänkbart att någon som är i mat och gillar att laga mat inte skulle ha en Mixer för KitchenAid.