Tri-Tip Steak

Definition: Den här biffen ger fler frågor än någon annan. Ursprungligen en Kalifornien snitt, denna biff (och grillat) har blivit allt populärare på grund av den överlägsen smaken och eftersom det är en biff som är byggd för grillning . Tri-tip biffen är skuren från tri-tip grillen .

På många ställen är tri-tip inte tillgänglig. Detta beror på att det typiskt skäras olika av regionala slaktare och de kan inte ge det här.

Om du bor i ett av dessa områden, prata med din slaktare. Berätta för dem att tri-tipstekten är en triangulär sektion av huvudrollen och kommer från den punkt där lutet möter runda och flanken primala. Några många känner till det med andra namn. Be om en "California cut" och se om det hjälper. Någon bra slaktare ska kunna klippa det här för dig och om de inte gör den typen av skärning, hitta en annan slaktare.

Tri-tip är en utmärkt biff av flera skäl. För det första är det mycket billigare än andra lika smakrika biffar (dvs. Rib-Eye ). Tri-spetsen är full av smak på grund av utmärkt marmorering och mycket öm så länge du inte överkaka det. Om du ska ta denna biff utöver medel så borde du förmodligen marinera den.

Tri Tips Steak Recept:

Kallas också: Triangle Steak, Culotte Steak, Bottom Sirloin Tip, California Cut, Santa Maria Cut, Newport Steak