Steak toppings

Ett bra sätt att banta av en bra biff

Ett bra sätt att tillfoga smak till någon biff är med en biff topper. Detta kan vara så enkelt som att lägga till sauterade svampar, eller så komplicerat som du vill göra det. Nu, medan du kanske tror att någon biff kan stå på egen hand, gör en bra toppning verkligen en biff ut. Det är ett bra sätt att lägga till smak eller ett sätt att fixa en biff som inte visade sig vara rätt.

Buttering : Traditionellt serveras biffar med påfyllningar för att lägga till smak och ett mer avancerat element till måltiden.

Svamp och lök sautad i smör och vitlök är en bra toppning, men det finns så många alternativ där ute är det omöjligt att namnge dem alla. En av de grundläggande ingredienserna som fungerar överraskande bra på en biff är smör. Smöret tillför en fuktig, krämig glasyr till biffar utan att övervinna köttens smak. Att tillsätta smaksättning till smöret ökar sitt bidrag till biffen och nyckeln är att använda denna topping sparsamt.

En grundläggande stekpiller kan vara gjord av mjukat smör, blandat med gröna lök och krossad vitlök. Använd mjukat smör i stället för smält eftersom topparen måste ha en form så att den lätt kan spolas på ytan av den kokta biffen. När smöret smältas och sänks i köttet, skapas ett annat smakslag.

Frukt & Salsa : Naturligtvis behöver du inte lita på smör för din toppare. Salsas fungerar bra. Jag hänvisar inte till den typiska butikerna tomat salsa .

En bra salsa för biff ska vara tjock, frisk och relativt torr. Genom torr menar jag inte vilken typ av saker du kan hälla ut ur en flaska men det slags du skedar på. Med någon stekpiller, vill du sked den över biffen, häll den inte på, det är ju inte en sås. Att sätta ihop en salsa för din biff, börja med att välja en bas.

Du kan alltid gå med tomater, eller helt enkelt välja en mängd olika frukter från äpplen till mango. Frukt lägger till en söt smak som verkligen står ut på en biff. Till din bas lägger du till ett blad, som någon koriander, italiensk persilja , basilika eller liknande. Detta ger en fin grön färg och massor av smak. Till denna kombination lägger vitlök, lök, örter och kryddor. Om du vill kasta in lite limejuice eller liknande vätska, gör så sparsamt.

Ost : Slutligen är en stor topper ost. Den perfekta osten för biff är blåost, men du kanske föredrar något annat. En rätt ost till en biffstopp bör smula, så håll dig fast med något som gorgonzola, ost, feta eller något i den här linjen. Blanda lite vitlök, lök och något mjukt, som gräddeost eller getost för att hålla allt ihop.

Biff toppers lägger till ett extra lager av läckerhet till ett gott kött av nötkött. Ge det ett försök och kom ihåg, det finns så många alternativ och möjligheter till kreativitet att du kan skapa en unik kombination av din egen. Detta kommer verkligen att imponera på de här gästerna och människor kommer att se på dig i vördnad. Jag lovar.