Popcorn Pops

Det är popcorn på en pinne! Smakfull karamellpopcorn formas till bollar och serveras på en pinne för en behandling barn i alla åldrar kommer att njuta av. Karamellen i den här popcornen är mjuk och tjuv, så du behöver inte oroa dig för att popcorn blir för svår eller crunchy på dessa pops. Du kan alltid bli kreativ och lägga till andra mix-ins till popcorn, som nötter, torkad frukt eller dina favoritlökar.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Spraya en stor skål med nonstick matlagningsspray och sätt popcornen i skålen.

2. Blanda majssirap, brunt socker, salt och smör i en mellanskockpanna. Rör om tills smöret och socker smälter, tillsätt sedan kondenserad mjölk. Blanda koka, omrör ofta och sätt in en godistermometer.

3. Fortsätt att laga godiset, omrör ofta, tills det når 230 grader F (43 C) på godistermometern .

4. När du har rätt temperatur, ta bort pannan från värmen och häll den heta karamellen över den poppade popcornen. Rör om tills popcornen är helt belagd i karamellen.

5. Låt popcornna svalna i några minuter tills det är tillräckligt coolt för att bekvämt hantera, men fortfarande tillräckligt varmt för att mögel.

6. Lätt fuktiga händerna och skaka upp en handfull karamellpopcorn. Tryck det mellan dina palmer tills det är en rund, kompakt boll som håller ihop. Sätt in en spett i toppen av popcornbollen.

7. Fortsätt att forma popcornen i bollar tills alla popcorn har använts. Om dina händer börjar klibbiga, re-fuktiga dem efter behov.

8. Om du inte serverar dem genast, sätta på popcorn popupar med klämvikt eller vaxat papper och förvara dem i en lufttät behållare vid rumstemperatur.