Boneless Top Loin Steak

Definition: Detta kan bara vara den mest kända biffen, men inte av det här namnet. Mer allmänt känd som en Strip Steak eller New York Strip är detta en av de mest populära biffarna i restauranger och livsmedelsbutiker. Som namnet antyder kommer Top Loin Steak från den övre delen av den korta linjans primära snittet. Även om det inte är så ömt som skär från nötköttet, kan Top Loin Steak vara en bra kombination av smaken av en Rib-Eye Steak och ömheten hos en Filet Mignon .

Top Loin Steak liknar Sirloin Steak, men med ben och nötkött har det tagits bort. Generellt kommer denna snitt vara billigare än den överlägsna Sirloinbiffen, men titta på priserna för att undvika att bli överladdade och om priset per pund är detsamma eller nära det som tillhörde Sirloin, skulle jag rekommendera att gå med den bättre biffen.

Det är viktigt att notera om denna biff, att beroende på betyg, marmorering och källa kan det vara antingen underbart eller mycket mediokert. Detta beror på att Top Loin kan vara en mellan stek, så prata med din slaktare och leta efter en hög mängd fina linjer i köttdelen. Detta är vad som kommer att ge det en bättre smak. I allmänhet kan du se skillnaden. Leta efter vita fläckar genom köttet från biffen själv.

På grund av balans av ömhet och smak kan denna stek matas så gott som du vill så länge det är varmt och snabbt.

Stor grillad, denna stek är också perfekt för pannan, som i en mycket varm gjutjärnspanna. Salt väl och krydda lätt eftersom en bra version av denna stek behöver mycket lite hjälp.

Top Loin Steak Recept:

Kallas också: Ambassador Steak, Boneless Club Steak , Hotel Style Steak, Kansas City Steak, New York Strip Steak, Strip Loin Steak, Veiny Steak, Chateaubriand (av några amerikanska slaktare)