Enkelt enkelt kikärter och kokosnöt Curry Recept

Kikärter Curry smakar inte bara bra men är också fylld med friska ingredienser. Det är snabbt och enkelt att göra och är ännu bättre om det görs på förhand och hålls en dag innan du äter.

Vad som är så bra med denna curry är att det också fryser väldigt bra, så gör ett parti och en portion upp och släng den i frysen, men släppa den färska korianderen tills den är upptinad och klar att servera.

Vad du behöver

Hur man gör det

Serverar 4

Servera omedelbart garnerad med färsk koriander / koriander. Eller, kyla och kyl, eller frys.

Variationer på Basic Chickpea Curry:

Läckra som den basiska curryen ovan är det lämpar sig för att göra många förändringar med tillsatsen av andra ingredienser.

Högt upp på listan är spenat. Lägga till en bra handfull färsk spenat 5 minuter före utgången av tillagningen tillåter spenat att viska men inte överkoka det. Rör om genom garnering med koriander koriander.

Tomater är också ett underbart tillägg. Ta färska, mogna tomater, skölj dem om du känner att du vill annars, kvart, ta sedan bort fröna och den inre kärnan i tomat. Hacka i bitar och tillsätt samtidigt som koriander / koriander. Jag föredrar att laga tomaterna i curryn som de bryter upp och förlorar konsistens och smak.

Bitar av skalad sötpotatis tillsatt medan du lagar karryen, lägger till mycket behövs bulk och konsistens.

Mer Curry Recept

Baserat på ett recept från Vegetarian Society

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 630
Totalt fett 30 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 16 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 261 mg
kolhydrater 73 g
Kostfiber 16 g
Protein 25 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)