6 essentiella drycker för granatäpple säsong

Få dig en frisk granatäppledryck medan du kan

Söt, utsökt granatäpplefrukt utspelar sig bara några månader under året. Detta är det perfekta tillfället att blanda en fantastisk granatäppledryck . Medan det är sant att avlägsna granatäpplen frön kan vara lite av en uppgift, det är värt det. Tänk inte på granatäpple som en chore, tänk på det som en årlig present av läcker juice!

Granatäpplen anländer typiskt på marknaderna runt september och de kommer att vara runt genom mycket av december. Därefter är du inte lyckad i ytterligare nio månader, så det är bäst att dra nytta av dem när du kan.

Under denna högsäsong bör du skapa din egen grenadin . Frukten är betydligt billigare än flaskor med granatäpple och att sirap är ett fantastiskt sätt att bevara den färska smaken i minst en månad eller två. Ändå vill du också spara några av dessa söta frön och deras juice för att blanda upp goda säsongsbetonade drycker.

För att hjälpa dig att få ut det mesta av granatäpple säsongen, låt oss titta på några cocktails och mocktails som är beroende av den färsk frukt.