Hur man gör en Jet Pilot Tiki Cocktail

Om du tar med allt rum och juice, är Jet Pilot en tiki-drink . Sedan finns det intressanta smakämnen - kanel, bitter, anis - som gör den här cocktailen spännande till smaklökarna och en extra frusen dryck.

Kombinationen av tre stilar av rom är nyckeln till att göra Jet Pilot. Till exempel kan du skapa en mix som innehåller Appleton VX (Jamaican), Mount Gay Eclipse (Puerto Rican) och Bacardi 151 (151 bevis).

Det finns också alternativ för anislikör. Medan många väljer att gå med Pernod eller Herbsaint, finns det en uppsättning absintier att välja mellan. Oavsett vad du går med, kom ihåg att hålla aniset i kontroll eftersom det lätt kan övervinna dryckens smak.

Hur stark är Jet Pilot?

Jet Pilot är inte en svag dryck av någons standarder. Det finns mycket rom packat i denna cocktail och Pernod är bara ett litet gör, men det hjälper inte att sätta ner dryckens styrka. När den blivit blandad, väger den genomsnittliga Jet Pilot ca 26% ABV (52 bevis ).

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll alla flytande ingredienser i en mixer .
  2. Tillsätt is .
  3. Blanda på snabb hastighet i ca 5-10 sekunder.
  4. Häll i orkan eller margarita glas .
  5. Garnera med en körsbär.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 295
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 40 mg
kolhydrater 25 g
Kostfiber 13 g
Protein 8 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)