Moster Irene's Graham Cracker Pie

En graham cracker paj är gjord med en vaniljgryta fyllning, en graham cracker skorpa och en toppning av maräng eller vispad grädde. Graham cracker smulor sprinkles över topping. Denna graham cracker paj påminner mig om en paj, min moster Irene gjord för speciella tillfällen.

Den här versionen av receptet är gjord med en meringue toppning , men den kan också vara färdig med en ny lätt sötad piskad grädde eller en färdig piskad topping.

Förvara denna paj i kylskåpet i upp till 2 dagar, löst tented med folie.

Vad du behöver

Hur man gör det

 1. Värm ugnen till 350 F.
 2. I en medium skål, kombinera graham cracker crumbs, smör och 1/3 kopp socker; Blanda för att blanda. Lägg till 1/4 kopp av graham cracker blandningen. Smörj rester av Graham Cracker-blandningen i en djupfettig pajpanna. Skaka sksketten i 10 minuter.
 3. Ta bort jordskorpan från ugnen och lägg åt sidan för att svalna.
 4. Minska ugnstemperaturen till 325 F.

Fyllning:

 1. I en tung, medelstora kastrull , kombinera 1 kopp granulärt socker, majsstärkelse och ett streck salt. Vispa i mjölken och äggulorna, placera sedan pannan över medelvärme. Koka, vispa hela tiden tills blandningen börjar tjockna och försiktigt koka, vilket tar cirka 5 till 6 minuter.
 1. Fortsätt matlagning, vispa tills mycket tjock, ca 1 till 2 minuter längre. Avlägsna från värme och vispa i 2 matskedar smör, några stycken i taget. Rör i 2 tsk vanilj.
 2. Häll den heta fyllningen i den kylda Graham Cracker Pie skorpe; avsätta.

Maräng:

 1. Medan fyllningen fortfarande är het, gör du marängen.
 2. I en blandningsskål med elektrisk mixer, slå äggvitorna i hög hastighet tills skum lägg till grädden av tartar och sätt gradvis till 6 matskedar socker; fortsätt att slå tills styva toppar bildas.
 3. Rör 1/2 tsk vanilj i äggvita.
 4. Sprid försiktigt den äggvita blandningen över toppen av vaniljbenet.
 5. Strö över den reserverade 1/4 koppen Graham Cracker-blandningen och lägg i 325 F-ugnen i 12 till 15 minuter, eller tills marängen är brunad.
 6. Koka pajen i minst 4 timmar före servering.

Du kanske också gillar

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 484
Totalt fett 20 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 155 mg
Natrium 285 mg
kolhydrater 64 g
Kostfiber 1 g
Protein 11 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)