Lazy Crock Pot Pot Chicken With Mushrooms

Oavsett om du bara inte känner för matlagning eller har en upptagen dag framför dig, är den här långa kokkokan den perfekta lösningen. Allt du behöver göra är att kasta fyra ingredienser tillsammans i crock potten med några grundläggande kryddor och sedan ställa in det och glöm det! Den långsamma kokaren gör allt arbete medan du går igenom din dagliga rutin.

Svampens soppa och skivad svamp utgör såsen för kycklingen. En läsare sa att hon tillsatte en kub av kycklingbuillon för extra kycklingmak. Eller ersätt grädden av svamp soppa med grädde av kycklingsoppa eller grädde med kyckling med örter. Om du längtar efter rökig smak, sätt ca 1 kopp tärnad skinka till maträtten. Eller laga fyra band av bacon , smula den och sprut den över kycklingen precis innan du serverar den.

För en utbrott av färg, lägg till några pimiento eller röda paprika-remsor till kycklingen ungefär en timme före servering, eller garnera kycklingen med skivade gröna lökoppar eller färskhackad persilja.

Servera den kokta kycklingen med såsen över varmt kokt vitt eller brunt ris eller nudlar, eller servera det med potatismos. Lägg till en sallad eller några ångade gröna bönor , morötter eller spenat för en välbalanserad familjen middag. Denna kycklingrätt är ett recept du kommer att göra om och om igen, och din familj kommer att godkänna !.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Torka kycklingbrösten torr med pappershanddukar. Stänk dem överallt med salt, peppar och paprika och ordna dem sedan i crock potten.
  2. I en skål, vispa grädden av svamp soppa med mjölet och vätskorna från svampen; rör svampen i soppblandningen. Häll såsen över kycklingen.
  3. Täck potten och koka på låg i ca 5 till 6 timmar, eller tills kycklingen är kokt och ömt.

tips

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1508
Totalt fett 76 g
Mättat fett 21 g
Omättat fett 30 g
Kolesterol 418 mg
Natrium 1,362 mg
kolhydrater 56 g
Kostfiber 6 g
Protein 142 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)