Malacca Flip Recept

Malacca Flip är ett roligt recept som har Tanqueray Malacca Gin. Även om 2013-utseendet är en begränsad upplaga, är det en gin som företaget har producerat förut, så du vet aldrig när du hittar den igen. Det är en sötare gin som är väldigt intressant och eftertraktade när den är borta.

Denna drink, skapad av Nicolas Oliveira, är en stor användning för Malakka. Om och när ginet blir otillgängligt kanske du vill prova drycken med antingen Old Tom, Plymouth eller genre gins .

De härliga och torra ingredienserna i denna cocktail spelar av varandra snyggt och det är en fin balans med en underbar konsistens tack vare ägget. Hibiscus sirapen är särskilt härlig här och om du inte hittar någon hos dina lokala butiker, är agua de jamaica receptet här en bra ersättare.

Dryckets "flip" refererar till användningen av äggvita och ger denna moderna cocktail en mycket klassisk stil som är kul att återvända och skapar ett gott skum ovanpå drycken.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll ingredienserna i en cocktailfyllare fylld med is.
  2. Skaka kraftigt (mer än vanligt för att blanda ägget ordentligt).
  3. Stam i ett kylt cocktailglas .
  4. Garnera med en liten stek mint.

> Recept från Tanqueray Gin

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 406
Totalt fett 7 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 12 mg
Natrium 219 mg
kolhydrater 54 g
Kostfiber 6 g
Protein 10 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)