Calico Beans, Crockpot Style

Denna maträtt är nästan lika lätt som det blir. Den långsamma kokaren gör jobbet medan du är fri att göra andra saker. När det är klart, har du en balanserad middag i en maträtt - kött och grönsaker, inklusive stärkelse grönsaker.

Servera med majsbröd , majsmuffins, franskt bröd eller surdjursrullar för en hälsosam vintertidsmåltid. Par med ett stort rött vin som cabernet sauvignon, Malbec eller zinfandel eller en cabernet-merlot blandning. Sedan du har seglat genom huvudrätten serverar du en söt efterrätt som äppelpaj eller tårta, körsbärspai eller gullagskaka för en fin finish.

Denna bönsskål gör också ett bra alternativ att ta till en potluck-kvällsmat eller baklucka. Och det är lätt att mata en folkmassa genom att göra ett större recept.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en stor och kraftig stekpanna, laga biffen, bacon och lök tills löken är genomskinlig, baconen är kokad och biffen är brunbrunad.
  2. Töm fett från köttblandningen.
  3. Sätt biff-, bacon- och lökblandningen, bakade bönor, njurebönor, limabönor, melass, brunt socker, ketchup och senap i en långsam spis.
  4. Täck och koka högt i 1 timme. Minska värmen till låg och laga ytterligare 3 till 5 timmar.
  1. Lägg till den reserverade saften från bakade bönor vid behov för att tona blandningen under hela tillagningen.

variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 912
Totalt fett 10 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 52 mg
Natrium 199 mg
kolhydrater 150 g
Kostfiber 37 g
Protein 60 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)