Ingen Bake Chocolate Cheesecake

Denna obehagliga chokladostkaka kommer att tillfredsställa din chokladbehov, och det finns ingen anledning att värma upp köket för att göra det! Smält choklad omrörs i en gräddeost och vispgrädde fyllning för att göra en super enkel ostkaka som kommer att wow dina vänner och familj. Om du behöver en efterrätt att ta med till cookout eller familjeåterförening, kolla inte längre. Denna lätta ostkaka blir en omedelbar träff!

Graham cracker skorpan är lätt att fixa, men gärna använda en butikskött djuprätt graham cracker-eller cookie-skorpa.

För servering, gussy upp med nyklassig kräm eller extra piskad topping och chokladkrullar (se nedan). Rör det med en dekorativ bakverkspets om du vill vara snygg eller bara sked den över separata portioner. Du kan inte gå fel med denna efterrätt!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smält chokladflis över låg värme i gryta eller mikrovågsugn, omrör ofta tills det är smidigt och smält. Lägg åt sidan för att kyla.
  2. I stor mixerskål slår du ost, socker och smör till smidig.
  3. På låg hastighet, blanda i smält choklad.
  4. Vik i piskad topping tills den blandas.
  5. Skedblandad blandning i beredd graham cracker skorpa. Täck och kyla tills det är klart, ca 2-4 timmar. Garnera med piskad topping och rakad choklad, om så önskas.

tips

För att göra rakade choklad eller chokladkullar, värm en halvisweet eller mjölkchoklad lite i mikrovågsugnen och använd sedan en grönsaksskalare för att raka bort små krullar. Eller gör större chokladkrulldekorationer med gjutchoklad .

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 370
Totalt fett 27 g
Mättat fett 15 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 41 mg
Natrium 192 mg
kolhydrater 29 g
Kostfiber 2 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)