Måste prova Zucchini Recept

Kreativa, hälsosamma, enkla recept för kucchini

Fick en stötfångad gröda av zucchini? Inga problem. Dessa zucchini recept ger dig massor av sätt att njuta av din bounty, från det söta till den välsmakande. Oavsett om du vill ha chokladkakbrin eller ett flakigt zucchini-tårta, hittar du bra recept här för att tillfredsställa dina smaklökar.

Zucchini Bröd Recept
Lemonzest gör det här kakmursbrödreceptet smakligt friskt och lätt. Pumpa paj krydda gör det lukta underbart som det bakar.

Zucchini Tart Recept
Denna zucchini tårta ser ut som om den kommer från en fransk bistro, men det är faktiskt en film att göra. Frosset puff bakverk är det som gör den här zucchini tårtan inte bara lätt att förbereda, men smörig och läcker.

Zucchini Brownies
Strimlad kucchini ger dessa chokladbrunor en underbart fuktig och fudig konsistens. Om du inte visste att dessa brownies hade zucchini i dem, skulle du inte smaka på det.

Chokladkakorinbröd
Det här chokladbrödsbrödreceptet smakar nästan som en tårta, men det är förvånansvärt hälsosamt, tack vare hela vetemjöl och strimlad äpplen.

Grillade grönsaker
Frisk zucchini marineras i italiensk salladsdressing och grillas sedan i det här superlätta receptet.

Ovn Fried Zucchini
Panko brödsmulor och parmesanost ger detta stekta zucchinirecept bra konsistens och smak. Men det är mycket lägre i fett än de flesta stekt zucchini recept, eftersom det är bakat i ugnen.

Chokladkakghini Bröd med Kokosnöt
Detta fuktiga chokladkakbrinabröd får rik smak från chokladflis och kokosnöt.

Stekta Zucchini Fritters
Detta är ett klassiskt stekt zucchinirecept - ett bra sätt att introducera barn till zucchini.

Polenta med Zucchini
Kyld polenta är lätt sautad, sedan toppad med zucchini och parmesanost i detta läckra kakao-recept.

Hälsosamt kocksbröd
Konserverad pumpa lägger till fukt och vitaminer till detta friska zucchinirecept, samtidigt som du skär fettet. Helmjöl mjöl lägger till fiber och näringsämnen också. Men du skulle aldrig veta att detta zucchinibröd är hälsosamt. Det smakar för bra!

Rostad kucchini och potatis
Rostning ger ut de naturliga sockerarterna i grönsaker, vilket gör dem underbart brunade, krispiga och söta. Detta recept gör en fantastisk rätter för allt från grill kyckling till biff till hamburgare.

Zucchini Corn Chowder
Kucchini, söta paprikor och färsk majs gör denna majs chowder smak fräsch. Cheddarost lägger grädde till det här läckra majs-chowderreceptet .

Sauteed Courgette Recept
Denna enkla courgettsidrett gör det till ett utmärkt tillskott för nästan vilken måltid som helst. Använd färsk riven parmesanost om du har den. Det lägger verkligen till en fantastisk smak.

Zucchini bröd med valnötter
En antydan av apelsinjuice ger fukt och smak till detta valnöt-studded courgettebröd recept.

Zucchini brödsmörgåsar
Cremeost sprids över skivor hemlagad zucchini bröd i dessa läckra zucchini brödsmörgåsar. Servera dem till lunch, eftermiddagste eller ett litet mellanmål.

Zucchini Lasagne
Detta vegetabiliska lasagne receptet är gjord med courgette, gul squash och morötter.

Jag gillar att strimla grönsakerna när jag serverar denna zucchinilasagne till barnen.

Zucchini Pannkakor
Dessa zucchini pannkakor liknar potatispannkakor. Kakade med krossad kucchini, parmesanost och lökskallar, är dessa pommes frites lätt lättfryst.

Zucchini Pannkakor med Fetaost
Denna recept av zucchinipannkakor liknar den ovan, men den är gjord med fetaost, vilket ger dessa kakorpannkakor en lite grekisk smak. Om du vill lägga till mer grekisk smak för dessa kucchini pannkakor, kasta i lite färskhackad oregano och mynta.

Zucchini-sallad
Kucchini är rakad i längdriktningen, sedan kastad med citronsaft, rödlök, olivolja och parmesanost i detta färska och smakfulla korgsalladrecept.