Knob Creek Gammeldags

Knob Creek är en fantastisk bourbon whisky att blanda i specialdescocktails. Knob Creek Old Fashioned är en mycket enkel dryck som förbättrar de djärva elementen i denna smakfulla, robusta whisky.

Denna variation på den klassiska gammaldags är bortom lätt och det finns inget behov av att äga en muddler för att göra det. Om det väsentliga verktyget (vilket du borde ha) hindrat dig från att njuta av en gammaldagsdryck, är detta recept svaret för dig.

I verkligheten har den gammaldags alltid varit lite mer än ett fint sätt att betjäna bourbon på klipporna och i detta avseende är det här receptet på plats. Trots att traditionalisterna kommer att sakna processen och smaken som tillsätts av muddling apelsiner, är de söta och bittra förbättringarna fortfarande här.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Rör Knob Creek, enkel sirap och bitter i ett blandningsglas fyllt med is.
  2. Stam in i ett gammaldags glas över en stor isbit.
  3. Garnera med citronskal.

Fler tips för att göra en bra Knob Creek gammaldags

Hur stark är Knob Creek Old Fashioned?

Knob Creek är en stark bourbon whisky och 100 bevis är starkare än många whisky. Detta gammaldags recept ger mycket lite till det, så den färdiga drycken är ganska stark vid cirka 33% ABV (66 bevis). Det är bara lite svagare än ett rakt skott av 80 bevis whisky.

> Recept Courtesy: Knob Creek

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 183
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 164 mg
kolhydrater 10 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)