Hästens halsrecept: Det handlar om citronskalan

En enkel och väldigt uppfriskande cocktail, Horse's Neck är en klassisk drink som du inte vill missa. Medan det är lätt, finns det ett knep som ger den här drinken sitt signaturutseende.

Nyckeln till hästens hals är den citronskal som virvlar inuti glaset, infusionerar långsamt cocktailen när du dricker den. Målet är att skära den längsta citronspiralen du kan och det kan vara en utmaning. Ändå är det en bra ursäkt att arbeta på en grundläggande bartending färdighet .

Drycken i sig är helt enkelt bourbon och ingefära öl med bitter. Vissa människor föredrar brandy och du kan också hoppa över spritet och servera det som en mocktail-skapande en ginger ale . Oavsett hur du gör det är hästens hals en god drink.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Drapa spiralen i en citronskal över kanten av ett collinsglas så det vrider sig inuti.
  2. Skydda ena änden av skalen över glasets läpp.
  3. Fyll glaset med isbitar.
  4. Häll i bourbon och topp med ginger ale.
  5. Lägg till några streck av bitter.
  6. Rör om .

Få den längsta citronskalan

Den mest utmanande cocktailgarneringen du kan skapa är citrusvridningen . Med viss övning och rätt verktyg borde det inte ta lång tid att hänga tekniken och producera rena vridningar som är 2 till 3 tum långa.

Men för hästens hals är tanken att gå ännu längre. En twist som är skuren från hela citronen är det ultimata målet. Detta ger dig den längd som krävs för att nå botten av ett långt glas och maximera zestens infusion i drycken.

Det bästa sättet att uppnå detta är att använda en kanalkniv. Börja i ena änden av citronen, och arbeta med en stadig hand och flytande rörelse runt frukten tills du når den andra änden. Om skalen bryts halvvägs, använd den och försök igen när du gör nästa omgång.

Det är mycket troligt att du inte får helt långa spiraler direkt, så bli inte frustrerad. Du kommer också att offra en hel del citroner i processen, men de kan fortfarande användas för färsk juice . Om du är bestämd och tålamod kommer de perfekta spiralerna till dig.

Skapa en hästs nacke med en sparka

Knob Creek har lagt en intressant twist på denna drink och det är en du kanske vill försöka. Deras hästhals Med ett sparkrecept ingår allt som finns i originalreceptet, men det växlar från ginger ale till ingefära öl.

Detta spicieralternativ och det högre bevisbourbon är där "kick" kommer från. Det är också en bra drink - lite som en whisky Moscow Mule - och bra för de tiderna när du känner dig djärv.

Hur stark är hästens hals?

Varje hästs nacke kommer att bli lite annorlunda. Du kan välja en högsäker whisky eller använda mindre läsk och båda dessa förändringar gör drycken lite starkare. Ändå är det en relativt mild cocktail ( perfekt för happy hour ).

Om vi ​​häller denna dryck med ett 80-bevis bourbon och ca 6 uns ginger öl. Hästens hals skulle ha en alkoholhalt på cirka 9 procent ABV (18 bevis) .

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 171
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 6 mg
kolhydrater 8 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)