Hur Long Corned Beef Brisket är bra för

Corned beef brisket är en salthärdad nötkött maträtt som är beredd med stort kornstensalt, känt som "corns" av salt. Begreppen "corned beef" och "corned beef brisket" används ofta omväxlande även om de är olika. Corned beef är en härdande och kryddningsmetod bearbetad och gjord av brisket skära sig själv.

Den vanligaste snittet av nötkött, för att vara corned, är en brisket. Många corned beef rätter är kokta i en crock pot eller nederländska ugn, vilket resulterar i ett rosa kött.

Det är ofta parat med senap, potatis och kål, och används sedan i en Reuben-smörgås. Icke-corned beef brisket är vanligtvis rökt och används i grill, där den kan serveras på en bulle eller ihop med komfortmat som potatismos, bakade bönor och coleslaw.

Hur länge Corned Beef är bra för

Corned beef brisket kan varas var som helst från dagar till månader beroende på lagringsförhållandet, det är förpackning och om det är friskt eller kokt eller inte. Först, se till att din nötköttskål har inte gått dåligt. Du kan se om det har lukt och tittar på det - se om det finns tecken på en sur lukt, tråkig färg eller smal textur. Om bara en del av din nötköttskål är dålig kan du klippa av den och lagra resten.

Lär dig om lagrings- och frysningsvariationerna:

Corned Beef Brisket Recept

Du kan majs din egen brisket hemma genom att placera den i en kruka som är tillräckligt stor för att innehålla köttet. Lägg helt enkelt lök, morot och selleri innan du täcker den med en tum vatten. Ställ sedan över hög värme, koka upp och minska det för att låta det simma.

Efter två till tre timmar blir köttet ömt och klart att skivas och serveras. För mer utarbetade corned beef brisket recept, utforska följande: