Green Gin Giant Cocktail Recept

Fylld med ingredienser som är fräscha från trädgården , är Green Gin Giant en spektakulär cocktail. Dricksen börjar med färsk kalk, mint, basilika och gurka, som är kopplade till den distinkt smak av Hendrick's Gin och en liten elderblomma. Du måste göra en basilika enkel sirap , men det är också lätt och du kan tycka att den är användbar i några antal cocktails på sommaren.

Du kanske vill prova torkad mynta eftersom örtens essens är bra för denna drink. Antingen fräsch eller torkad mynta är ett utmärkt val för drycken.

Dessutom är användningen av Hendrick's Gin starkt uppmuntrad. Den signatur gurka noten från denna gin ber att blandas med färsk gurka och är ett perfekt komplement till örter också. En London torr gör det inte riktigt här.

För grapefruktsoda, försök antingen Villa Italia från Trader Joe's eller Q Grapefruit . Det finns många andra bra grapefruktsoda där ute att välja bland också. Var noga med att matcha läskens kvalitet till resten av drycken.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en cocktailhackare kläm limk och lägg till enkel sirap, gurka skivor, basilika och mynta.
  2. Muddle tillsammans med limmassa
  3. Tillsätt gin, elderflower och grapefruktsoda och fyll i is.
  4. Skaka och häll i ett gammaldags glas .

(Recept Courtesy: JKF i NYC)

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 320
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 165 mg
kolhydrater 26 g
Kostfiber 6 g
Protein 14 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)