Mini Ground Beef Party Tacos Recept

Det här är en stor hit på fiestas, och de gör också ett hjärtligt eftermiddagsmat. Köttpåfyllningen kan göras framåt om du vill, och sedan uppvärmas efter behov innan du monterar tacos. När du har behärskat det grundläggande receptet, rulla ner för några skrymmande variationer.

Vad du behöver

Hur man gör det

Om du inte kan hitta dessa tortillor med aptitretare, kan du göra din egen från ungefär ett dussin stora majs tortillor. Använd en biscuit cutter eller ett dricksglas som är 3 till 4 inches i diameter för att skära 3 eller 4 rundor av varje stor tortilla.

  1. Placera markbiff i en medelstor kastrull över medelvärme. Bruna den med en potatismas eller annan redskap för att bryta köttet i små smulor. När nötköttet är brunt, töm av allt överskott av fett.

  1. Tillsätt tomaterna, pulveriserad chili, oregano, vitlök och lökpulver och kummin. Koka upp blandningen och reducera sedan till en kokare tills vätskan har avdunstats eller absorberats.

  2. Vänd ugnen till 400 Fahrenheit / 204 Celsius så att den kan förvärmas.

    Använd en konditorivaror eller fingrarna för att borsta varje sida av tortilla-rundorna med lite vegetabilisk olja.

  3. Ställ tortilla rundor på en metallkaka i ett enda lager. (Det kan hända att du behöver 2 kakor för att alla bitar ska passa utan överlappning.) Lägg en matsked av nötkött och en nypa ost på varje tortilla. Vik över varje bit på ett sådant sätt att det bildar halvmåneformade paket med påfyllningen inuti. Tryck lätt tortillakanterna ihop.

  4. Baksida din mini tacos i ca 10 minuter tills tortillas börjar brinna. Servera omedelbart. Erbjuder gräddfil, guacamole, basic salsa och din favorit mexikanska bordsås (eller mer än en!) Som ett dopp / kryddor.

Variationer på Mini Party Tacos